Egész hónapban torlódások lesznek az M1-es autópályán

 
 

Egész hónapban torlódások lesznek az M1-es autópályán

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Egész hónapban torlódások lesznek az M1-es autópályán

Az M1-es autópálya mindkét irányában folyamatosan végeznek javítási munkákat a hónap során. A jellemzően néhányszáz méteres szakaszokon ilyenkor korlátozások vannak érvényben.

Március 12-től a Hegyeshalom, majd a tervek szerint március 19-től a Budapest felé vezető oldalon is nagyfelületű javításokkal találkozhatnak a közlekedők. Hegyeshalom irányába, Bicskénél, a 46-os és a 60-as kilométer szelvények között indultak el először a nagyfelületű burkolatjavítások.

március 19-től március 22-ig a 68-69-es kilométerszelvények között kezdődnek fix terelés mellett munkálatok

március 23-tól a 68-as kilométer szelvénytől a 105-ös kilométer szelvényig hétköznaponként 7 és 19 óra között javítják az utat.

Az ütemezett munkákról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és az Útinform weboldalán is folyamatosan beszámolnak. Az M1-es autópálya nagy forgalma miatt torlódás bármely napszakban kialakulhat, ezért akár a határ felé tartva, akár Budapest felé autózva jelentősen megnőhet a menetidő.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés