Traktor kanyarodott Volkswagen elé a 8-as főúton, Körmenden

Az autó beszorult a traktor alá.
 
 

Traktor kanyarodott Volkswagen elé a 8-as főúton, Körmenden

Az autó beszorult a traktor alá.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Traktor kanyarodott Volkswagen elé a 8-as főúton, Körmenden

Az autó beszorult a traktor alá.

A Volkswagen egyenesen haladt a körmendi Rákóczi Ferenc úton (8-as főút), amikor a szemből érkező Belarus traktor az autó elé kanyarodott. A gépkocsi a traktor alá szorult, a vezetője megsérült.

A baleset idején nem működött a jelzőlámpa a forgalmas kereszteződésben. A traktor a dr. Batthyány utcába akart bekanyarodni a 8-as főútról, de a vezetője nem vette észre a szemből érkező gépkocsit.

A mentők az autó vezetőjét kórházba szállították. A helyszínen beszéltünk az egyik hozzátartozójával, aki azt mondta, nem szenvedett súlyos sérülést, de még vizsgálják.

A Belarus traktort egy másik traktor és egy terepjáró segítségével vontatták le a személyautóról.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőrök irányították a forgalmat a 8-as főúton. Mivel a baleset csúcsidőben történ t, amikor sokan indultak munkába, iskolába, ezért kisebb-nagyobb méltatlankodások hangzottak el a járművezetőktől.

Volt olyan is, aki látta ugyan, hogy a Szentgotthárd felé tartó két sávot lezárták, de azt is látta, hogy a szembejövő sávban nem jön senki, ezért aztán arrafelé indult meg, „húzva” maga után a sort. Csakhogy az utat azért zárták le, mert a traktort fordították ki éppen a főúton, ezért a rendőrök nem méltányolták az alternatív kerülőutat. „De én sietek, b*szd meg! Oldjátok már meg ezt a sz*rt”! - javasolta a rendőrnek az egyik sofőr.

A forgalomirányítók egyébként fokozottan figyeltek a gyalogosokra, nehogy a roncs mögül kilépőket elsodorja valami.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés