Új parancsnoka van a szombathely börtönnek

Nyima Tamás Roland ezredes Sopronkőhidáról érkezett.
 
 

Új parancsnoka van a szombathely börtönnek

Nyima Tamás Roland ezredes Sopronkőhidáról érkezett.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Új parancsnoka van a szombathely börtönnek

Nyima Tamás Roland ezredes Sopronkőhidáról érkezett.

2018. január 1-jétől, vagyis tegnaptól, Nyima Tamás Roland bv. ezredes a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kinevezett parancsnoka.

A korábbi parancsnok, Dömény Sándor címzetes bv. vezérőrnagy megbízatása 2017. december 31-ig tartott. Nyima Tamás Roland bv. ezredes korábban a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön parancsnoka volt. - kaptuk a tájékoztatást a Belügyminisztériumtól.

– Munkapárti vagyok és a kollégáimtól is azt várom el, hogy tevékenyen, előremutatóan végezzék feladataikat és akarjanak fejlődni. Legyenek kreatívak és önállóak – nyilatkozta Nyima a Kisalföldnek egy interjúban, még 2015-ben, amikor átvette a sopronkőhidai intézet vezetését.

Nyima Tamás 1996-ban került a büntetés-végrehajtás állományába; a Szegedi Fegyház és Börtön biztonsági felügyelője lett őrmesteri rendfokozattal. 1998-tól a Rendőrtiszti Főiskola nappali tagozatos hallgatója, amelynek eredményes elvégzését követően 2001-től a Budapesti Fegyház és Börtön biztonsági tisztje lett. 2002 decemberétől biztonsági osztályvezető-helyettesként, majd 2004. január 1-jétől megbízott, május 1-jétől pedig kinevezett biztonsági osztályvezetőként tevékenykedett. 2007. július 1-jétől – sikeres pályázata útján – a Büntetés-végrehajtás Központi Kórház főigazgató- helyettese, 2010 februárjától a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnok-helyetteseként teljesített szolgálatot.

2013 augusztusától a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, majd 2015 áprilisától a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön parancsnoka volt. Magyarország Belügyminisztere 2018. január 1-jétől a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokává nevezte ki.

2013-ban diplomát szerzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is. Elismerésben kilenc alkalommal részesült. Magyarország Belügyminisztere 2009. évben tanácsosi, 2015. évben főtanácsosi címet adományozott részére.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés