Jön A Vau TV és a Nyamm TV - cuki lesz!

A FOX megszűnik.
 
 

Jön A Vau TV és a Nyamm TV - cuki lesz!

A FOX megszűnik.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Jön A Vau TV és a Nyamm TV - cuki lesz!

A FOX megszűnik.

A FOX tévécsatorna Magyarországon 2018. április 30-ig lesz elérhető, utána megszűnik a magyar nyelvű adás. Aggodalomra azonban semmi ok, hisz két új Tv csatorna is indul hazánkban az idei évben.

Ha te is szereted a cuki, állatos videókat Facebookon, akkor ezentúl a tévében is nézheted őket, hisz a Vau Tv ezen a koncepción alapul. Csehországban Mnau Tv néven futó csatorna nagy népszerűségnek örvend. A névváltoztatás hazánkban annak köszönhető, hogy a tulajdonos meglátása szerint a magyarok inkább kutyásak, mint macskásak. Milkovics Pál - aki a kétezres évek elején a TV2 Aktív című műsorának volt riportere, majd később az RTL Klubnál a a Reggeli főszerkesztője volt - egy olyan csatornát szeretne létrehozni Magyarországon is, ahol a nézők által beküldött videókból áll össze a műsor.

A másik csatorna a gasztronómiai hódolóinak szól. A Nyamm TV nevű gasztrocsatornáról egy reggel 6-tól este 6-ig futó élő főzős műsor lesz, ahol ki be járkálnak a vendégek, mintegy keresztezve a BBC Saturday Live Kitchenjét a régi Reggeli hangulatával- olvashatjuk a Kreativ oldalán.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés