Portugália is kiesett a vb-ről

Cristiano Ronaldo is csomagolhat.
 
 

Portugália is kiesett a vb-ről

Cristiano Ronaldo is csomagolhat.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Portugália is kiesett a vb-ről

Cristiano Ronaldo is csomagolhat.

Uruguay-Portugália 2-1 (1-0)

Uruguay nagy lelkesedéssel kezdte a nyolcaddöntőt Portugália ellen, aminek hamar meg is lett az eredménye - írja a rangado.hu. A hetedik percben Luis Suárez beívelésére Edínson Cavani érkezett nagyszerűen és nehéz helyzetben a bal felső sarokba bólintott. Ezután hamar visszaálltak a dél-amerikaiak, a portugál csapat pedig meddő labdabirtoklási fölényen kívül mást nem tudott felmutatni.

Fordulás után még nagyobb erőket mozgósított Portugália, amelynek köszönhetően összejött az egyenlítés. Raphael Guerrero egy kis szöglet után adta be a labdát az ötösre és minden uruguayi Cristiano Ronaldóra figyelt, aki fölött azonban átszállt a labda, így lett tökéletes Pepének.

Nem sokkal rá jött is a válasz, egy kirúgás eljutott Rodrigo Bentancurhoz, aki a tizenhatosig gyalogolt, balra kitette a labdát, az érkező Cavani pedig becsavarta a kapuba.

Óriási rohamot indítottak a portugálok, de az önfeláldozó dél-amerikai védők rendre blokkoltak, így a végeredmény nem változott, Uruguay 2-1-re verte Portugáliát.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés