Ajándékbázis 

Valami egyedit szeretnél ajándékozni?

Akkor van egy tuti tippünk!
 
 

Valami egyedit szeretnél ajándékozni?

Akkor van egy tuti tippünk!
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Valami egyedit szeretnél ajándékozni?

Akkor van egy tuti tippünk!

Szinte mindig nagy fejtörést okoz, amikor közeledik egy ünnep, hogy mivel is lepjük meg a csajunkat, pasinkat, a nagymamát vagy éppen apát. Annyi mindent kapott már, ha meg előre megbeszéljük, hogy minek örülne, akkor oda a meglepetés ereje.

Az Ajándékbázis.hu alapítói pontosan át tudták érezni a problémát, ezért is gondoltak arra, hogy korszerű és modern megoldásokkal olyan ajándéktárgyakat kezdnek el gyártani, amik meg tudnak felelni az egyedi igényeknek.

- Pár ezer forinttól már teljesen egyedi tárgyakat tudunk készíteni - kezd bele Takó Zoltán, a cég vezetője.

Az ötlet lassan kilenc éves, az igények pedig a céggel együtt nőttek az elmúlt időszakban. Fára, fémre, üvegre gravíroznak. Nincs olyan szöveg, grafika, vagy kép, amit ne tudnának pohárra gravírozni.

Az egyik slágertermék most a LED lámpa, amik egyedi igényeknek készül és olyan plexiformát és feliratot készítenek hozzá, amit a megrendelő csak kitalál.

A fényképekből szinte mindent ki tudnak hozni. Legyen szó tárgyra nyomásról vagy éppen nagyalakú vászonképről, amiket a digitális fotószerkesztők segítségével még különlegesebbé tudnak tenni. De a cég egyik saját fejlesztése a Puzzle life. A kirakóshoz hasonlóan illeszkednek egymáshoz a képkeretek, amik tetszés szerint bővíthetőek. Így egyetlen friss élmény sem marad le a nappali faláról.

Születésnapra az egyik legkézenfekvőbb ajándék az italos készlet. Gravírozott fadobozban sorakoznak a poharak, és a hozzájuk passzoló üvegcímke. A szesz beszerzését ugyan az ajándékozóra hagyják, de ezzel együtt egy maradandó emléket készítenek az ünnepeltnek.

Legyen szó ballagásról, Valentin-napról, születésnapról vagy más eseményről, itt egészen biztosan lehet olyant találni, ami kiemeli az ünnep hangulatát.

Az üzlet nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy az ajándékozás exkluzív legyen. Így a tárgyakat szintén egyedileg készített papír-, és fadobozok rejtik.

www.ajandekbazis.hu

Mintabolt:
Szombathely, Tököly utca 36.

A Facebook-oldalért, ide kattintson mindenki!

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés