Valentin-napi megcsalás - Ön mit tanácsolna?

A házasságot tervezték, de a hölgy egy kalandba keveredett. Szavazzon!
 
 

Valentin-napi megcsalás - Ön mit tanácsolna?

A házasságot tervezték, de a hölgy egy kalandba keveredett. Szavazzon!
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Valentin-napi megcsalás - Ön mit tanácsolna?

A házasságot tervezték, de a hölgy egy kalandba keveredett. Szavazzon!

Sok más mellett érdekes történeteket is osztanak meg a Reddit.com olvasói. Korábban már mi is közöltünk kettőt belőlük:

A férfi vallomása, aki meghallotta, hogy menyasszonya korábbi partnerének szexuális dicséretét zengte A világ legrosszabb karácsonyi ajándéka?

Mai történetünk a tegnapelőtti Valentin nappal kapcsolatos.

És akkor át is adjuk adjuk a szót a 27 éves férfinak, aki megcsalása történetét adja közzé, és egyben a többiek véleményét kéri.


"Szóval a Valentin-napi tervünk az volt, hogy együtt vacsorázunk és együtt töltjük az estét. Csakhogy megkértem a főnököt, hogy reggel hadd menjek be később dolgozni, mert van egy-két ügy, amit el kell intéznem. Így reggel elugrottam a szintén 27 éves barátnőmhöz, hogy beadjak hozzá egy virágcsokrot és még valami meglepetést. Korábban már kaptam tőle kulcsot a lakásához, így bementem. És azt láttam, hogy a lakásban egy fickó reggelizik, miközben ő félmeztelenül egy köntösben teázik.

Mihelyst meglátott, könnyekben tört ki, a fickó meg nagyon úgy nézett ki, mint aki szeretne máshol lenni. Én kiakadtam, a fickó közben elment.

A barátnőm azt kérdezgette, hogy mit keresek ott, amikor dolgoznom kellene, és azt mondta, nagyon sajnálja, ami történt. Kérdéseket tettem fel, de nem válaszolt.

Végül bevallotta, hogy néhány héttel ezelőtt egy bárban találkoztak először, beszélgettek, aztán az autóban kötöttek ki, megtörtént a dolog, és azóta már háromszor voltak együtt.

Fogtam a virágot és az ajándékot és eljöttem. Most éppen dolgozom, nem akarok hazamenni, mert akkor folyton az járna a fejemben, hogy mit csináltak együtt.

Három éve járunk, és úgy terveztük, hogy még ebben az évben összeköltözünk. Már gyűrűk után is néztem.

Ő azzal magyarázta, hogy én vagyok az első komoly kapcsolata, és tényleg nem tudta, mit csinálta, hogyan lehetett ennyire hülye és önző. Úgy gondolta, nem fogok rájönni, ő pedig úgyis véget vet ennek a röpke kalandnak. Kérdeztem, volt-e más is, de azt mondta, hogy nem. Nem tudom, mit gondoljak most erről.

A hab a tortán, hogy tegnap volt a születésnapom. Együtt ebédeltünk és elmentünk egy szállodába. A vacsora nálam volt néhány barátom társaságában. Este fél 10 felé hazavittem, mert azt mondta, szeretne előkészülni a Valetin-napra. Megbíztam benne.

Mi a kurva élet az oka van annak, hogy az emberek ilyent tesznek másokkal. Mit kellene most csinálnom?"

Frissítés:

"Szakítottam vele. Mondtam, hogy pakolja össze a cuccom, majd megyek érte, én visszaviszem az ő holmijait és visszaadom a kulcsot is."

Ön mit gondol a fenti történetről? (lezárva)

 
 • 426   Férfi vagyok, és gyorsan kirúgnám a nőt

   
 • 45   Férfi vagyok, és átgondolnám, hogy mit tegyek

   
 • 14   Férfi vagyok, és megbocsátanék

   
 • 132   Nő vagyok, és szerintem sincs helye bocsánatnak

   
 • 16   Nő vagyok, és bizonytalan, hogy mi a jó megoldás

   
 • 12   Nő vagyok, és azt gondolom, ezért kár felrúgni egy hároméves kapcsolatot

   
 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés