Megint válik Jennifer Aniston

 
 

Megint válik Jennifer Aniston

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Megint válik Jennifer Aniston

Jennifer Aniston és a jóképű forgatókönyvíró és színész, Justin Theroux 2011 óta alkottak egy párt. 2015 augusztusában hivatalosan is összeházasodtak. Igazi álompárnak tűntek, most viszont az ő házasságuk is véget ért.

2017 végén döntöttek úgy, olvashatjuk a 24.hu-n, hogy szeretetben és barátságban, de külön folytatják életüket. Eredeti szándékuk szerint ezt sem a nyilvánosság előtt csinálták volna, de nem akarnak okot adni a pletykákra, ezért tisztázták a sajtóval, hogy a döntést legjobb barátokként, együtt hozták meg.

Jennifer korábban Adam Duritz, John Mayer zenésznek, majd Paul Rudd és Tate Donovan színészeknek volt a párja. Magánélete akkor került a figyelem középpontjába, amikor összejött Brad Pitt-tel. Ezt a kapcsolatot a sajtó nagy érdeklődéssel figyelte. 2000. július 29-én összeházasodtak, pazar lakodalmat tartottak Malibun. A válást 2005. Brad Pitt után a színésznő Vince Vaughnnal jött össze. 2006 decemberében szakítottak.
 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés