Varázsütésre tűntek el a migránsok a megyei napilapokból

Mindehhez csupán elég volt a vasárnapi választás.
 
 

Varázsütésre tűntek el a migránsok a megyei napilapokból

Mindehhez csupán elég volt a vasárnapi választás.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Varázsütésre tűntek el a migránsok a megyei napilapokból

Mindehhez csupán elég volt a vasárnapi választás.

Március közepén néztünk bele a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó Mediaworks megyei napilapjaiba. Ez az a lapcsoport hová a Vas Népe is tartozik. Azt vettük észre, hogy az újság második oldalán szinte bérelt helye van a migránsokról szóló tudósításoknak. Ezek kivétel nélkül nyugati országokból tudósítanak és a migránsok által elkövetett bűncselekményeket írják le.

Közben egyébként kiderült, hogy volt olyan cikk, amit egy olvasói levél tükörfordításaként jelentetett meg a lap.

Mindenesetre az biztos, hogy, aki kinyitotta az újságot, az hamar szembesült azzal a valósággal, amit a Fidesz propaganda lapja annak akart láttatni. Vagyis a társadalomba beilleszkedni nem képes, sunyin beszivárgó rendbontókat, akik lassan úgy tesznek, mintha nem vendégek, hanem házigazdák lennének egy befogadó országban.

A választási eredményt azóta tudjuk. A Fidesz kormányzási program nélkül, "Stop Sorossal" és "meg kell védeni unokáink jövőjét" szlogenekkel kétharmados többséget szerzett a Parlamentben.

Vasárnap óta pedig szinte varázsütésre tűntek el a migránsos hírek a megyei napilapokból. Bár igaz, hogy hétfőn nagyon helye sem lett volna, hiszen akkor a választási eredmények közlése, azok elemzése foglalta el szinte az egész újságot.

Keddre azért már egy Origótól átvett münsteri gázolóról leplet lerántó tudósítás csak befért. Azonban ha ezt összevetjük, a választások előtti migráns mennyiséggel, hamar láthatjuk, hogy ez nagyjából annyi, mint az Együtt parlamenti frakciója a Fideszhez képest.

A héten mindösszesen egy nyamvadt embercsempészre és egy szabadon engedett hat fős tunéziai csoportra futotta, akik állítólag késes merényletre készültek Berlinben. De sehol egy városokat felforgató migráns banda, sehol egy migránsok miatt hazaköltözött svéd orvosnő, és a templomok helyére mecseteket építő migráns áradt is egy csapásra megszűnt.

Azt ugye senki sem gondolta, hogy a Fidesz választási győzelme egy pillanat alatt elhozta a békét és a nyugalmat a világba!

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés