Ha teheti, vasárnap mozduljon ki valamerre, mert jön a rossz idő

Szerdára 10 fokot esik vissza a hőmérséklet.
 
 

Ha teheti, vasárnap mozduljon ki valamerre, mert jön a rossz idő

Szerdára 10 fokot esik vissza a hőmérséklet.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ha teheti, vasárnap mozduljon ki valamerre, mert jön a rossz idő

Szerdára 10 fokot esik vissza a hőmérséklet.

Aki eddig még nem szánta el magát egy napsütéses sétára, azt jobban teszi, ha mielőbb megteszi.

Hétfőtől ugyanis érkezik a hidegfront – jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka még derült marad az ég, vasárnap gomolyfelhős, napos idő lesz. Délutánig csapadék nem várható, majd az északi megyékben néhol zápor előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de néhol gyenge fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 17 és 22 fok között várható.

Hétfő

Döntően erősen felhős időre számíthatunk, inkább csak átmeneti szakadozások lehetnek a felhőzetben. Az ország délnyugati harmadán több helyen, másutt elszórtan várható eső, zápor. Többfelé megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között várható.

Kedd

Fokozatosan felszakadozik a felhőzet, és napközben gomolyfelhő-képződés várható több-kevesebb napsütéssel. Inkább csak a keleti területeken fordulhat elő néhol záporeső. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Szerda

A fátyol- és gomolyfelhők mellett az ország nagy részén hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között alakul.

Folytatódó aszály

Hiába érkezik hétfőn egy markáns hidegfront, érdemi csapadékra az ország legnagyobb részén nem kell számítani. Sőt, március hátralévő részében sem.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés