Hatalmas nyeremény: 300 forintból 900 ezret nyert a szerencsés

Némi szerencse sem árt.
 
 

Hatalmas nyeremény: 300 forintból 900 ezret nyert a szerencsés

Némi szerencse sem árt.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hatalmas nyeremény: 300 forintból 900 ezret nyert a szerencsés

Némi szerencse sem árt.

Amióta elrajtolt az oroszországi labdarúgó-vb, felpörgött a forgalom a sportfogadás-piacon.

A kimagasló forgalom eléréséhez főként a gazdag esemény- és fogadási ajánlatok járulnak hozzá, hiszen a mostani vébére a Szerencsejáték Zrt. több mint háromszor annyi lehetőséget kínál, mint a korábbi években- írja az NS.

Az eddig lejátszott találkozók közül, kiemelkedik a Portugália-Spanyolország rangadó, ezzel a meccsel ugyanis a jól fogadók 300 millió forintot meghaladó össznyereményt jegyezhettek. Sőt, szelvényükön sokan százszoros nyereményszorzóval számolhattak, hiszen mintegy 1600 tipp érkezett a 3–3-as pontos végeredményre – ehhez a fogadási sorhoz több mint 65 millió forint nyeremény társult a Tippmixen.

A legnagyobb nyereményt azonban még sem ezen kaszálta a szerencsés nyertes, hanem a Horvátország és Dánia mérkőzésen. Mindössze 300 forintot kockáztatva, 8-as kötésével 885 906 forintos nyereményre tett szert.

A Szerencsejáték Zrt. eddigi tapasztalatai szerint a labdarúgó világeseményeknek elsősorban az első fele, a csoportmérkőzések időszaka tart számot fokozott érdeklődésre a sportfogadók között. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az idei oroszországi foci-vb első hete is kimagasló forgalom-növekedést hozott: a múlt csütörtökön kezdődött sportesemény révén több mint 5 milliárd forint sportfogadási rekordárbevételt könyvelhetett el a lottótársaság.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés