Vegyen ön is válogatott mezt 22 ezerért!

Az MLSZ webshopjában mást ugyanis nem nagyon tud.
 
 

Vegyen ön is válogatott mezt 22 ezerért!

Az MLSZ webshopjában mást ugyanis nem nagyon tud.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Vegyen ön is válogatott mezt 22 ezerért!

Az MLSZ webshopjában mást ugyanis nem nagyon tud.

Amikor kijutott a magyar válogatott az Európa-bajnokságra, már voltak előjelei, mekkora futballláz fog kitörni az országban. Decemberben az Adidas kezdeményezésében a szurkolók megszavazhatták, hogy milyen legyen a válogatott meze, de a győztes dresszre még nagyon sokat kellett várni, áprilisban még nyoma sem volt az MLSZ webshopjában. Sem az UEFA webshopjában.

Az MLSZ persze fogadkozott, hogy hamarosan fejleszteni fogja ezt a területet, de túl nagy sikerrel nem jártak. Önálló webshop sincs egyelőre, a szövetség honlapjáról a Bookline-ra irányít át. Igaz ugyan, hogy május végén már lehetett kapni a hivatalos Eb-mezt - 22 ezerért - de a szurkolók szinte bármelyik sportszerboltban megtudták vásárolni ugyanennyiért.

A focilázra mindenki ugrott - csak a szövetség nem

Szurkolói termékekhez pedig még sportboltba sem kellett menni, többek közt a Tesco, a Spar és a Penny is árult polókat, sálakat, és ilyen olyan holmikat. Az MLSZ shopja annyiban lett fejlesztve, hogy a mez mellett most már a játékosok karikatúrájával ellátott pólókat, bögréket és autóillatosítókat is lehet kapni, a takaró és a tarajos fejpánt mellett.

De ezek az ajándéktermékek sem nyújtottak olyan pluszt, amik miatt a drukkereknek megérte volna innen beszerezni a szurkolói kellékeket. Sálat például nem is árulnak, pedig a szurkolók egy része egy mezt nem engedhet meg magának, de egy sálat szívesen a nyakába akasztott volna a mérkőzés alatt. Hát ezt beszerezhette a Tescóból - vagy akár az ultráktól.

Ebben is verve vagyunk

Az MLSZ a fellépő focilázat tehát egyáltalán nem lovagolta meg. Ennek oka lehet az is, hogy nem látják, hogy ebben mekkora pénz van, vagy az, hogy úgy érzik, nem érné meg. Mindenesetre, ha a világbajnoki selejtezőkön is maradni fog a válogatott iránti élénk érdeklődés, akkor talán már elgondolkodnak majd.

Példát venni pedig szinte bármelyik szövetségről lehet: az osztrákok minden lehetséges vacakra ráhúzzák a nemzeti színeket, 9 euróért selfiebotot is lehet tőlük vásárolni. De természetes van náluk többféle mez és sál is.

Őket jóval veri az angol és a német szövetség webshopja. Mindkét szövetség szívesen emlékszik a nagy elődökre, a németeknél a berni döntő mezét lehet kapni, az angolok pedig díszdobozban árulják Bobby Moore mezét, de több retro mezt is lehet vásárolni náluk. Retro mezt persze Magyarországon is lehet kapni, de nem a szövetségnél.

De nem csak a felnőtt férfiakra gondoltak. Lehet kapni több féle gyerek mezt is - bár azt az MLSZ is árul - és női mezeket is. Ha pedig valaki nem a mezekre vevő, nekik továbbra is ott vannak a sálak, sapkák, melegítők. De ha valaki esetleg hivatalos eseményen is szeretné megmutatni, hogy mekkora szurkoló, azok számára ott vannak a nyakkendők és a mandzsetta gombok.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés