Vissza mindent! Potocnik marad a Körmend edzője

Bebes István polgármester és Németh Zsolt leendő ügyvezető győzte meg.
 
 

Vissza mindent! Potocnik marad a Körmend edzője

Bebes István polgármester és Németh Zsolt leendő ügyvezető győzte meg.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Vissza mindent! Potocnik marad a Körmend edzője

Bebes István polgármester és Németh Zsolt leendő ügyvezető győzte meg.

Klubunk a vezetőedző lemondását bejelentő nyilatkozata óta azon az állásponton volt, hogy szeretné megtartani őt a posztján írja a körmendiek hivatalos honlapja.

Sikerrel jártak.

Örömmel tájékoztathatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy sikerült Körmenden tartanunk a kiváló szakembert. Gasper Potocnik marad az Egis Körmend vezetőedzője - áll a közleményben.

- A Jászberény elleni találkozó előtt komolyan gondoltam, hogy ez lesz számomra az utolsó körmendi mérkőzés, így láttam jónak a jövő tekintetében. Ugyanakkor ezt követően számos dolog történt, amelyek befolyásolták a szándékomat. Vasárnap délelőtt tartottunk egy teljesen nyílt, a csapatunk helyzetét alaposan feltáró beszélgetést Bebes Istvánnal, aki polgármesterként a várost, mint legfontosabb támogatónkat képviselte, illetve Németh Zsolttal, a klub leendő ügyvezetőjével. A megbeszélésen kitértünk minden olyan kérdésre, amely fontos csapatunk tekintetében. Átbeszéltük a gárda jövőjét és annak a lehetőségeit, hogy közösen visszataláljunk a korábban járt útra. Hogy a csapatunk ismét megerősödjön a szezon hátralévő részére. A találkozón elhangzottak alapján elmondhatom, hogy ezeket a tényezőket nagyon hasonló módon látjuk és értékeljük. Ez nagyon fontos a számomra és segített abban, hogy meggondoljam magam, hogy folytatni tudjam a megkezdett munkát. Látom és tudom, hogy milyen kemény munka zajlik a háttérben a csapat működésének biztosításáért, amit nagyon tisztelek és ebben óriási szerepe van a polgármesternek - nyilatkozta az edző.

- A döntésem legfontosabb oka mindenképpen az volt, ahogyan a játékosaim reagáltak erre a helyzetre. Ez nagyon pozitív volt a számomra és sokat segített abban, hogy hogy tárgyaljunk erről és hogy vállaljam a folytatást. A következő ok pedig a szurkolóktól kapott támogatás volt, amit kaptam ebben a helyzetben. Nagyon hálás vagyok mindezért! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részese volt ennek. Nagyon sok pozitív üzenetet, levelet is kaptam, amelyek szintén megerősítették az elkötelezettségemet abban, hogy a klub menedzsmentjével közösen folytassam a munkát a szezon hátralévő részében, az Egis Körmend sikereiért - folytatta.

- Remélem, hogy ettől a pillanattól a kosárlabda mindenki számára örömet jelent Körmenden. Szeretném, hogy a csapat, a játék összekösse a várost, az embereket és ne elválassza őket különböző csoportokra. Fontosnak tartom a jövőre nézve, hogy a drukkerek jóban és rosszban kitartsanak a csapat mellett, hogy egyoldalon állva támogassák a fiúkat - hívott csatába mindenkit Potocnik.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés