Volt Fesztivál 2018 

Steve Aokitól még tortát is kaptunk az idei VOLT Fesztiválon

Péntek VOLT, talán igaz sem volt.
 
 

Steve Aokitól még tortát is kaptunk az idei VOLT Fesztiválon

Péntek VOLT, talán igaz sem volt.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Steve Aokitól még tortát is kaptunk az idei VOLT Fesztiválon

Péntek VOLT, talán igaz sem volt.

2018.06.29. péntek 18:30, begördül a fesztiválbusz a Lővér-kempingbe, ami annyit jelent, hogy kezdetét veszi az idei fesztiválszezon számomra is.

Fél órás sorban állás, csak a szokásos jegy-és táskaellenőrzés és már mehetek is. Valami még hiányzik. Ja persze, a kártya feltöltése. Odatipegek a feltöltőponthoz, ahol megtudom, hogy idén a karszalagommal fizethetek. Hipp-hipp hurrá, eggyel kevesebb dologra kell figyelnem. Na most már tényleg kész vagyok mindennel, irány koncertezni.

Épp a HOLLYWOOD UNDEAD zenél a nagyszínpadon. Még korán van, így könnyen találok magamnak helyet. Nem igazán az én műfajom ez a zene, úgyhogy sürgetem a többieket, hogy nézzünk körbe. 3 perc múlva már úton is a banda, sikerrel jártam. Mivel viszonylag sok időnk volt még Steve Aoki-ig, elég sok mindent tudtunk csinálni. Kaptunk ingyen nyakláncot,kekszet, csillám tetoválást és még szájvizet is. Hogy ki melyiket mire használja, döntse el saját maga.

Ahogy sötétedik egyre több ember bukkan fel a színpadok körül. Nem csoda, hisz az este egyik főszereplője Steve Aoki lép a színpadra. Sejtettük, hogy itt már nem lesz olyan "kényelmes", mint korábban, így időben érkeztünk a nagyszínpadhoz. Végre felet ütött az óra és kezdetét vette a hatalmas show. A több, mint másfél órás koncertet szinte mindenki euforikus hangulatban töltötte (legalábbis én így láttam), annyira jó volt a zene és a látvány.

Több meglepetést is tartogatott Aoki: 2 szerencsés felmehetett hozzá a színpadra és együtt táncolhattak vele. A műsor vége felé amikor a Cake című szám felcsendült a zenész tortákat dobált a közönség arcába, persze csak a poén kedvéért.

Annyira elfeledkeztem magamról a nagy ugrálás és bulizás közepén, hogy észre sem vettem, hogy elkezdődött a Punnany Massif koncert. Ha előbb nem említettem volna, Aokit az 5. sorból őrjöngtem végig, ami szép és jó, csakhogy így 10 percembe telt visszakeveredni a többiekhez. Ezen is túl vagyunk, irány az OTP Színpad. Pont a kedvenc számomra értünk oda, az Élvezd-re, úgyhogy már énekeltem is torkom szakadtából. Mivel egy kicsit elkéstünk, a színpad pedig nem volt elég nagy, így fel kellett vennem a harcot a helyért. Úgy terveztük, hogy végig ott maradunk, mert utána úgy is ott lesz a Necc party is, amit szintén kiszemeltünk magunknak.

A fiúk persze bedobták közben az unalmast, úgyhogy egy kis újratervezés után "kényszerpihenőt" tartottunk. Véletlenül a bungee jumpinghoz közel ültünk le, amit nem bántam. Már csak azért sem, mert évek óta kacérkodunk a gondolttal többen is, hogy leugrunk. Nos ez idén is megmaradt gondolati szinten.

Ránézek az órámra, 01:50. Sietnünk kell, mindjárt kezdődik a Necc party. A fiúk még sosem voltak ilyenen, úgyhogy teljes mértékben rám bízta magát a banda. Megígértem nekik, hogy nem okozok csalódást. Bár az első egy-két számnál húzták a szájukat, majd amikor felcsendült a Mamma Mia és társai, amit már ők is ismertek, mindjárt elkapták a ritmust. Nem tagadom, nagyon szeretem a 90'-es és a 2000-es évek zenéit és ahogy elnéztem, jó sok fiatal van ezzel így. Néha úgy érzem, hogy sokkal jobban lehet ezekre a számokra bulizni,mint a mai modern darabokra. Na de persze ízlések és pofonok.

Lassan lejár az időm. Elköszönök a többiektől ők még maradnak ma is. Sietek a party buszhoz, le ne késsem a vonatot. Persze kígyózó sor. Se baj feltalálom magam. Hamar szóba elegyedek 2 lánnyal, kiderül ők is Szombathelyig utaznak. Az időnkbe belefér, gyalog tesszük meg az utat.

5:16 már átszálltam egy másik vonatra és robogok haza. Hazaértem. Sok élménnyel, eső nélkül, fáradtan és sárosan, de annál nagyobb örömmel, hisz egy nagyszerű péntekem VOLT.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés