Újratöltötték a szombathelyi Csuport

A Mátyás király utcai étteremben ismét a nagyi konyhájában érezheted magad.
 
 

Újratöltötték a szombathelyi Csuport

A Mátyás király utcai étteremben ismét a nagyi konyhájában érezheted magad.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Újratöltötték a szombathelyi Csuport

A Mátyás király utcai étteremben ismét a nagyi konyhájában érezheted magad.

Kedves kis gasztróműhely, házias ízekkel. Ha röviden kellene jellemezni a szombathelyi Csupor éttermet, akkor egészen biztosan ez a pár szó lenne a fejlécen. A Mátyás király utcai vendéglőt tavaly indították útnak azzal a céllal, hogy új színt, hozzanak Szombathely életbe. A nem hétköznapi ételkombók aztán kicsit megijesztették a város lakókat.

A Csupor most visszatért a régi iskolához és olyan ételeket vett fel az étlapra, amik mindannyiunk régi nagy, klasszikus kedvencei. Az új üzemeltetővel az étterem visszatalált a nagyi konyhájához. Az étlapon olyan fogásokkal, mint a füstölt csülkös paszulygulyás kolbászosan, a szegedi bográcsgulyás vagy éppen a dunai halászlé.

Itt egyébként még az Ördöggel is cimborálnak, hiszen a konyha egyik specalitása az örögbatyu, ami egy csülkös, mustáros töltött csirkemell rántva. De tortillák, marhapörkölt, harcsapaprikás és dödölle is csillapítja itt az étvágyat.

Persze a nagy étkűekről sem feledkeztek meg, így akár egy két személyt is jól lakató Csuportálból is lehet falatozni. Mi is ketten estünk neki, utána már csak gurulni tudtunk.

„Az volt a célunk, hogy a kisérletezgetés helyett egy olyan éttermet kínáljunk a szombathelyieknek, ahol több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakácsok, mindig megbízható minőségű ételt tudnak letenni a vendég elé az asztalra. Családias vendégtérrel és valóban, a nagyi konyháját idéző berendezéssel várjuk a vendégeket. Minden délben menüt tálalunk az éheseknek. Ennek az összeállításában pedig Böndicz Csaba menümester van a segítségünkre” - kalauzolt minket a részletekben az üzletvezető.

Jó étvágyat!

Csupor Étterem

Szombathely, Mátyás király utca 12.
Telefon: (94)787-989

A Facebook-oldalért mindenki kattintson ide!

A weblap pedig itt tanyázik.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés