Lengyel diákok Savariában

Magyar-lengyel két jó barát.
 
 

Lengyel diákok Savariában

Magyar-lengyel két jó barát.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Lengyel diákok Savariában

Magyar-lengyel két jó barát.

A lengyelországi Bydgoszczból 20 diák érkezett kísérőikkel együtt vasárnap Szombathelyre. Az Erasmus program keretében az egyik multinacionális cégnél töltik gyakorlatukat, s mellette elmentek megnézni testvériskolájukat, a Savaria Szakgimnáziumot is. Mivel a lengyel iskola hasonló képzési profillal rendelkezik, szakértőként nézhették meg az iskola jól felszerel oktató laborjait, tanműhelyeit.

A hivatalos programot jövő héten egy közös délutáni sporttal folytatják. Addig pedig szabadidejükben járják Szombathelyt, ismerkednek a nevezetességekkel. Úgyhogy ha lengyelül beszélő fiatalokkal találkoznak a városban, tudják, ők azok!

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés