Feljelentették Soros Györgyöt

A hazaárulás is a vádak között van.
 
 

Feljelentették Soros Györgyöt

A hazaárulás is a vádak között van.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Feljelentették Soros Györgyöt

A hazaárulás is a vádak között van.

A Jobbik jelentette fel Soros Györgyöt, azzal a céllal, hogy kiderítsék, tényleg létezik-e a Soros-terv - jelentette ki Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője. Amennyiben a rendőrség nem rendeli el nyomozást, a kormánynak és Orbán Viktor miniszterelnöknek papírja lesz arról, hogy amit tesznek, „hatalmas agymosás” és „hazugság” - mondta.

A feljelentést a kormánypárti politikusok közelmúltbeli kijelentései alapján állították össze, és az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás, hazaárulás és lázadás címén tették. Az indoklásban Tuzson Bence államtitkárra, Bakondi György belbiztonsági főtanácsadóra, Halász János frakciószóvivőre, Németh Szilárdra, Aradszki András államtitkárra, Budai Gyula képviselőre, Kovács Zoltán kormányszóvivőre, és Fodor Csabára, a Nézőpont intézet ügyvezetőjére hivatkoznak.

Mirkóczki Ádám azt is elmondta, hiába kérdezte a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szerdai, zárt ülésén a titkosszolgálatok jelenlévő vezetőit, hogy létezik-e a Soros-terv, kérdésre nem kapott választ.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés