Nem engedik felszólalni a szombathelyi közgyűlésben Mécs Imrét és dr. Szendrő Németh Tamást?

Az előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett akarnak szólni, Szendrő úgy tudja, a polgármester nem ad rá engedélyt.
 
 

Nem engedik felszólalni a szombathelyi közgyűlésben Mécs Imrét és dr. Szendrő Németh Tamást?

Az előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett akarnak szólni, Szendrő úgy tudja, a polgármester nem ad rá engedélyt.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Nem engedik felszólalni a szombathelyi közgyűlésben Mécs Imrét és dr. Szendrő Németh Tamást?

Az előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett akarnak szólni, Szendrő úgy tudja, a polgármester nem ad rá engedélyt.
Szeptember 6-án, a múlt héten írtuk, hogy Mécs Imre, volt 56-os elítélt és dr, Szendrő Németh Tamás szombathelyi ügyvéd az előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett akar felszólalni a szeptember 14-i szombathelyi közgyűlésben.

Az érvényes szabályok szerint el is küldték hozzászólási kérelmüket, írásban, ahogyan azt kell. A kérelmet Puskás Tivadar polgármester bírálhatja el, és adhat engedélyt a hozzászólásra, vagy meg is tilthatja azt.

Dr. Szendrő-Németh Tamás most arról tájékoztatott bennünket, hogy levelükre nem kaptak választ, és értesülései szerint a polgármester nem engedélyezi a két felszólalást. Ezért újabb levelet írt Puskás Tivadarnak, aminek a másolatát nekünk is elküldte:

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata

dr. Puskás Tivadar
Polgármester

Tisztelt Polgármester Úr!

Tekintettel arra, hogy a szeptember 5.-én Polgármester Úrhoz intézett, a 2017. szeptember 14.-én tartandó közgyűlésen való felszólalási kérelmemre a mai napig nem érkezett válasz, melynek értesüléseim szerint az az oka, hogy a Fidesz frakció nem kíván szembesülni a nagy nyilvánosság előtt Czeglédy Csaba törvénytelen fogva tartásának részleteivel, ismételten, és nyomatékosan kérem, hogy adjon helyt kérelmemnek az alábbi indokokra való tekintettel is!

Törvénytelen és egyben szánalmas a Fidesz frakció azon eljárása, mellyel még a védekezéshez való jogot is megpróbálja mondvacsinált jogszabályi hivatkozásokra alapítva megvonni Czeglédy Csabától, akit az állampárt 3 hónapja úgy tart előzetes letartóztatásban, hogy indítványa ellenére még ki sem hallgatták, és hazugságvizsgálónak sem vetették alá.

Nyilvánvalóan kényelmes és jól bevált eszköze a Fidesznek bértollnokaival minden héten egész oldalas propaganda cikket írattatni, a közpénzen kiadott városi lapokban a rabszíjon vezetett szocialista városi képviselőről, akinek nem áll módjában személyesen védekezni a hamis vádakkal szemben sem az ellene folytatott koncepciós büntetőeljárásban, sem a közvélemény előtt.

Amikor pedig a közgyűlés róla hoz döntést, még azt is próbálják megakadályozni, hogy mások mondják el az igazságot helyette. Ez lenne a nagy fideszes ál-demokrácia? Ennyire telik a bátor fideszes uraktól? Telefonos közvélemény kutatással félrevezetni az embereket, és kiállni sajtótájékoztatót tartani? Ennyire be vannak ijedve egy szép korú 56-os halálraítélttől és egy vidéki ügyvédtől? Polgármester Úr! Legyen férfi és ne bújjon a jogszabályok mögé! Ne felejtse el: Nem elég polgármesternek lenni, annak is kell tudni látszani!

Fel kívánom hívni a figyelmét arra, hogy ha törvénytelen módon megakadályozza a közgyűlésen való felszólalásunkat, akkor kénytelenek leszünk azonos időpontban a Városháza folyosóján elmondani érveinket, ahová természetesen várjuk a bátor fideszes önkormányzati képviselőket is, szívesen bemutatjuk önöket a szombathelyi választópolgároknak, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy elmondják a nagy nyilvánosság előtt is Czeglédy Csabáról sokat hangoztatott rágalmaikat. Kérem Polgármester Urat, hogy szíveskedjen a fideszes provokátorokat felszólalásunktól távol tartani!

Szombathely, 2017. 09. 10.

Tisztelettel:

dr. Szendrő-Németh Tamás

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés