Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Shalom, emlékeztek rájuk? - Szülinapi partira izzít az Anima, most a Szombathelyi Zsidó Hitközséggel közösen

Az apropó, hogy a szombathelyi csapat legendássá vált albuma épp 20 évvel ezelőtt jelent meg. Na, megvan a címe?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy mi is beharangoztuk már, az Anima Sound System arra készül, hogy felélessze a múltat. Születésnapi koncertet szerveznek, méghozzá a Szombathelyi Zsidó Hitközséggel közösen. Az apropó, hogy a szombathelyi csapat legendássá vált Shalom című albuma épp 20 évvel ezelőtt jelent meg.

Ízelítő az A38-as koncertről

Ezt ünnepelnék meg Szombathely egykori neológ Zsinagógájában, a mostani Bartók Teremben, egy pörgős koncerttel. Az együttes az eredeti frontemberekkel, Bognár Szilviával, Németh Tamással és Prieger Szabolccsal lépne színpadra.

Az Anima 1995-ös albumát, a Shalom ot most szeptemberben nem csak egy az egyben előadta a budapesti A38 koncerthajón, de feltöltöttek egy sosem látott videót is, amit az Are You Ready? című számukhoz készítettek, és ami nemrég került elő az SZTV archívumából Sugár Judit jóvoltából. Pedig azt hitték róla, már rég az enyészeté lett.

A leletnek azért is van jelentősége, mert sokan a csapatnak ezeket az első, etnoelektronikus éveit tekintik azóta is a legerősebbnek és legmeghatározóbbnak. További részletek erről a felvételről itt Az Anima feléleszti a múltat: itt egy sosem látott klip, Szombathelyen pedig eljátsszák a 20 évvel ezelőtti albumukat 2015. October 11. 20:14 .

Íme, a kilencvenes évek óta nem látott végeredmény

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés