Békés tűzijáték helyett fűrészes dominákat kaptak a fociszurkolók

A családias hangulat most elmaradt, de az élmény valóban felejthetetlenre sikerült.

Családias hangulatúnak hirdetett amerikai futballmeccs. Ez normál esetben egy békés esemény, tűzijátékkal és karamellás almával megspékelve. Érthető volt hát a döbbenet, amikor az East Grinstead Town által szervezett show-n két bőrruhás nő jelent meg, egyik kezükben körfűrésszel, másikon pedig fémlemezzel – amiből aztán valóban tűzijáték lett.

Daily Mail

Samantha Harberd és barátnője, Flic Louise egy extrém tánciskolából érkeztek, hogy kicsit felrázzák a hangulatot a stadionban. Ez sikerült is. Az anyukák álla leesett, az apukák persze érdeklődve figyelték a show műszaki-technikai részét, míg a gyerekek csak annyit bírtak kinyögni, hogy miért jön ki tűz a nénik különböző testrészéből. Samantha és Flic bevonulásakor a szervezők valószínűleg már rájöttek, hogy a nézők nem azt fogják kapni, amit ígértek nekik, de ekkor már késő volt bármit is tenni. Egy biztos: emlékezetessé tették az estét.

Akkor induljon a buli!

Daily Mail
Daily Mail
Daily Mail
Daily Mail
Daily Mail
Daily Mail
Daily Mail
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű