Késelés miatt halt meg egy ember Szombathelyen - Frissítve!

Megerősítették az információinkat, miszerint gyilkosság történt Szombathelyen szombat éjjel.

9:45 - A Rendőrség közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban

A Rendőrség megerősítette korábbi információinkat, miszerint nyakon szúrtak egy embert, aki a helyszínen életét vesztette szombat éjjel Szombathelyen.

Késelés miatt meghalt egy ember Szombathelyen
Késelés miatt meghalt egy ember Szombathelyen
Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy a 120 lakásos társasházban lakóknak sok fejfájást okozott a férfi, akit megöltek szombat éjjel. A züllött életmódot folytató 54 éves férfi - ahogy már máskor is sokszor -, most is néhány liter borért cserében megengedte embereknek, hogy nála töltsenek egy-egy éjszakát, ha nem volt hol aludniuk. Így volt ez szombaton is, amikor 4-5-en töltötték ismét a földszinti lakásban az éjszakát, és a hozott borból is jócskán fogyasztottak, mikor az egyik férfi - egyelőre ismeretlen okból -, előzetes szóváltás nélkül nyakon szúrta a házigazdát, aki percek alatt elvérzett, mivel a nyaki ütőerét érte a szúrás.

Mire a mentők a helyszínre érkeztek néhány perccel később, úgy tudjuk, hogy már esély sem volt a több liter vért vesztett férfi megmentésére, már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A lakásban tartózkodókat a rendőrök bilincsben vezették el, a kihallgatásuk folyamatban van.

Szúrt sebbel a nyakán szombathelyi lakásában holtan találtak egy helyi férfit 2015. december 12-én 23 óra 44 perckor. A rendőrök haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket és a bejelentéstől számított 40 percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint az áldozat többeknek – köztük a gyanúsítottnak is – lehetőséget biztosított arra, hogy a lakásában töltse az éjszakát. A 45 éves püspökmolnári férfi társaival együtt megjelent az ingatlanban és a megalapozott gyanú szerint előzetes szóváltás nélkül nyakon szúrta az 54 éves férfit, aki ezt követően a helyszínen életét vesztette. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A gyanúsított kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Korábban írtuk:

Információink szerint életét vesztette az az ember, akit nyakon szúrtak Szombathelyen a Hunyadi utcában szombat éjjel. A bűncselekmény éjfél körül történt, a rendőrség nagy erőkkel vonult a kilenc emeletes házhoz, ahol a helyszínelés előbb az utcán, majd egy első emeleti lakásban folyt hajnalig. Egyelőre nem tudjuk, hogy az elkövetőt sikerült-e elfogni. Az éjszaka folyamán a városban a megszokottnál sokkal több rendőrautót lehetett látni.

Késelés miatt meghalt egy ember Szombathelyen
Késelés miatt meghalt egy ember Szombathelyen
Nyugat.hu

Kérdéseinket elküldtük a rendőrségnek, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek