Frontális baleset a havas 86-os főúton - Öten sérültek Szombathelynél

Emiatt a város határában komoly torlódás alakult ki. Az utak Szombathely környékén havasak, vezessenek óvatosan.

A Körmend felől Szombathely irányába tartó Chevrolet egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott a havas úton és frontálisan ütközött a szemből érkező Forddal.

Baleset a 86-oson, Szombathelynél
Baleset a 86-oson, Szombathelynél
Tánczos Mihály

A balesetben öten megsérültek, közülük egy ember súlyosan, az egyik autóban kisbaba is utazott, őt megfigyelésre szállították kórházba. A forgalmat jelenleg rendőrök irányítják, zajlik a helyszínelés. A hó folyamatosan esik, a Közút több munkagépét is láttuk utat takarítani.

A katasztrófavédelem és a rendőrség korábbi közleménye

Összeütközött két személyautó szombat délután Vas megyében, a 86-os főút Szombathely és Balogunyom közötti szakaszán, a megyeszékhely határában. A balesethez percek alatt kiérkeztek a szombathelyi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információink szerint az eset során több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják. A helyszínelési és mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

A Balogunyom felől érkező gépjárműveket Ják település felé, a Szombathelyről Balogunyom felé vezető útvonalon a forgalmat Ják település felé illetve a Külső Rumi út irányába terelik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló