Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

10 éve csillog Szombathely szívében a Velekey Ékszervilág

Márka és minőség – ez volt a kezdeti mottó, s ehhez tartják magukat már tíz éve. A jubileum alkalmából szombattól 10 napon keresztül 10 százalék kedvezménnyel és nyereményekkel várják régi és új vásárlóikat. Ne maradjanak le!

Tíz évvel ezelőtt egy kis bizsubolttal és egy márkával, a Calvin Kleinnal kezdődött a bolt története a szombathelyi Fő téren. Ahogy telt-múlt az idő, az üzlet folyamatosan fejlődött, majd azt a fő célt tűzték ki, hogy Szombathelyre is elhozzák azokat a világhírű márkákat, amiket csak az olyan nagyvárosokban lehet kapni, mint Milánó, Párizs, Budapest, Bécs vagy München. Az első lépés az volt, hogy kibővítsék boltjukat, ezért megvásárolták a szomszédos cipőüzletet és ezzel el is kezdődött a Velekey Ékszervilág sikertörténete!

A Calvin Klein után jöttek a Ti Sento ékszerek, aztán a Swatch órák, majd a német világmárka, a Thomas Sabo , aminek a világhírű énekesnő, Rita Ora a legújabb reklámarca. Ezt követte a Nomination , majd a Pandora , ami a legnagyobb sikerük, hiszen egy világelső ékszermárkáról van szó. Kemény munkával és kiváló minőségi mutatókkal érték el, hogy ők lehettek a márka első hazai partnerei. A Pandora akkor még egyszerű kis cég volt, amit egy dán házaspár alapított, majd egy amerikai nagyhal felkarolta és a tőzsdére vitte őket.

Mészáros D. Zsolt

Az órák terén Svájcot tűzték ki célul és olyan világhírű óramárkákat is megkaparintottak, mint a Tissot és a Certina . Ehhez a duóhoz nemrégiben társult a méltán híres japán Seiko is, ami szintén egy kiemelkedő világmárka.

De ez a sok siker persze még korántsem jelenti azt, hogy megállnak és nem bővítik tovább portfóliójukat. Hiszen bár elérték céljukat, a változó fogyasztói szokások miatt folyamatosan követni kell a trendeket. Legutóbbi kiszemeltjük a nagy osztrák ékszermárka, a Swarovski volt, ami heteken belül megérkezik az Ékszervilág szombathelyi és hévízi üzleteibe.

A fejlődés következő lépcsőfoka az online kereskedelembe való csatlakozás volt. Minden kétséget kizáróan ez a közel 8 évvel ezelőtti döntés nagyon jó lépésnek bizonyult. Kezdetekben Horváth Ádám, a szombathelyi üzlet vezetője volt a webshop fő felelőse, de át kellett szervezni a működését, ugyanis egyre nagyobb lett erre az igény. Egyre többször csörrent meg a telefon és egyre csak nőtt a megrendelések száma. Bár nem vezetett idáig könnyű út, de ma már magukénak tudhatják az egyik legnagyobb és legsikeresebb webshopok egyikét a magyar óra-ékszerpiacon. Az ország szinte minden pontjáról naponta többszáz megrendelés érkezik a www.velekey-ekszervilag.hu webáruházukból.

Mészáros D. Zsolt

Öt évvel ezelőtt Hévízen nyílt meg a Velekey Ékszervilág második üzlete, ami az egyik legimpozánsabb ékszerbolt az országban, és bátran kijelenthetjük, hogy enteriőrben bárhol megállná a helyét a világban! A környékbeliek imádják, hisz ezen márkák eddig hiányoztak a hévízi régióból. A közel 50 márkát felsorakoztató kínálat turisták és törzsvásárlók tömkelegét csábítja be az üzletbe.

Három évvel ezelőtt új kihívás elé néztek és ráléptek a szerelmes szíveket megdobogtató karikagyűrűk forgalmazásának útjára. Ezen a téren sem tűrtek megalkuvást a minőség és szolgáltatás terén. Egy több mint 100 éves múltra visszatekintő osztrák családi vállalkozásban sikerült olyan partnere lelniük, amely megtestesíti a minőségbe és a szolgáltatások magas színvonalába vetett hitüket. Karikagyűrű-partnerük piacvezető szerepet tudhat magának egész Európában.

Mészáros D. Zsolt

Létezik egy úgynevezett memóriagyűrű-kollekciójuk is, amit kezdetben egy brillel lehet megvásárolni és különböző események, akár születésnap vagy gyerekszületés, esetleg évforduló alkalmával bővíteni lehet egy-egy újabb brillel. Ezt természetesen nem ragasztják, hanem befoglalják, így az nem esik ki a gyűrűből. A kiemelkedő színvonal mellé egy vásárló-orientált árképzés is társul.

A brillekhez visszakanyarodva feltétlenül meg kell említeni a Velekey Diamond elnevezésű vadonatúj márkát, amelyet az üzletbe látogató kedves vendégek már most is megtekinthetnek. A kollekció a nevéből adódóan gyémántdíszítéssel készült aranyékszerekből áll, főként eljegyzési gyűrűkből, valamint hozzá tökéletesen passzoló fülbevalókból, nyakláncokból, valamint karkötőkből. A Velekey Ékszervilágban kizárólag brill eljegyzési gyűrűk találhatók, viszont abból óriási a választék. Bátran állíthatjuk, hogy a Velekey Ékszervilágban minden becses női kézre megtalálják a legmegfelelőbb gyűrűt!

A kedves vásárlók kényelme érdekében döntöttünk úgy, hogy a Belső Uránia udvarban megnyitjuk teljesen új bemutatótermünket, ahol nyugodt és letisztult környezetben válogathatnak a vásárlóink a svájci és japán órák, illetve karikagyűrűk bőséges kínálata között. A bemutatóteremben mindent megteszünk a vásárlók kényelmének érdekében. Odaadásunk és szakértelmünk mellett kívánság szerint hideg üdítővel kínáljuk az üzletbe érkezőket

– mondta Horváth Ádám üzletvezető, aki hozzátette, hogy óriási sikere van ennek a bemutatóteremnek.

Mészáros D. Zsolt

Megtudtuk, hogy most éppen a fehérarany a nagy sláger, de hatalmas az érdeklődés például a két különböző színből álló gyűrűk iránt is. Ilyen a fehérarany és sárga arany keveréke, amit 8, 14 vagy akár 18 karátban is elkészítenek. De nem csak aranyból hanem nemesacélból, titánból és platinából választhatnak a kedves vásárlók. Egy másik különlegesség, ami Magyarországon szinte egyedülálló, az a szögletes gyűrű, ami szinte csak itt kapható.

Nemesacél karikagyűrű-kínálatunkkal gyakorlatilag az összes vásárlói igényt kielégítjük, ezzel is arra törekedve, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb gyűrűt, amelyet egy életen át büszkén viselhet. Természetesen ezen karikagyűrűk is brillel készülnek és akár 1 hét alatt elkészülnek. Fontos itt megjegyeznem üzletünk egyik filozófiáját, ami szerint a 'szeretet nem mérhető pénzben', vagyis nem a gyűrű forintális összege határozza meg annak valódi értékét

– mondta Ádám.

Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Magyarországon kizárólag a Velekey Ékszervilág üzleteiben kaphatók fairtrade, azaz méltányos kereskedelmi forrásból származó arany karikagyűrűk. Ez azt jelenti, hogy pontosan tudják, hogy honnan származik az arany és milyen körülmények között bányásszák. Ha pedig valaki ilyen gyűrű mellett dönt, az támogatja a kis cégeket, a bányászokat és a családjukat egyaránt. Emiatt jóval drágábbak is kellenének, hogy legyenek, de náluk nem kell félni ilyentől, hiszen ugyanolyan áron kínálják a fairtrade gyűrűket , mint a többit.

Mészáros D. Zsolt

Ez volt tehát röviden az elmúlt tíz év története a teljesség igénye nélkül!

Szeptember 14-én aztán indul a jubileumi vigasság, ami ezt a szép időszakot ünnepli, méghozzá tíz napon keresztül. Aki pedig ebben a tíz napban talál magának valami szépet, az 10 százalék kedvezményt is kap, valamint értékes nyeremények is várhatnak rá.

Velekey ékszer
Ilyen szép rózsakapu várja a vásárlókat az ünneplés idején. | Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra