10 hónap kihagyás után a dobogó tetejére állhatott Szarajevóban a vasi Hámori Ádám

Ő lett a a legtechnikásabb versenyző is a versenyen.

A vasi Fitt Box Ökölvívó Egyesület versenyzője, Hámori Ádám szeptember 22-én indult útnak a felnőtt férfi ökölvívó válogatottal Szarajevóba, ahol közel tíz hónap kihagyás után lépett újra ringbe a nemzetközi mezőnyben, a Mustafa Nemzetközi Emléktorna keretein belül.

Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Ádám 86 kg-ban első körben egy koszovói ökölvívót hagyott maga mögött technikás bunyójának köszönhetően. Második mérkőzését igazán rövidre zárta, TKO-val győzedelmeskedett egy német versenyzővel szemben.

Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Majd a döntőben egy lengyel öklözőt sikerült legyőznie pontos és erős találataival. Teljesítményével nem csak a dobogó legfelső fokára sikerült feljutnia, kiérdemelte a legtechnikásabb versenyzőnek járó különdíjat is.

Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

„Megfelelő felkészülési lehetőséget biztosított ez a verseny ökölvívónk számára a Felnőtt Férfi Világbajnokságra, ami október végén veszi kezdetét Szerbiában” – véleményezte a versenyt Varsányi Áron edző.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport