Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb herbálos halál Szombathelyen - 18 éves fiatal az áldozat

F.A. a Váci Mihály utca egyik negyedik emeleti ablakából ugrott ki. A kórházban halt bele sérüléseibe.

Megerősített információnk szerint az elhunyt fiatalember kb. három éve herbált, vagy más néven biofűnek nevezett szintetikus drogot fogyasztott. A férfi hagyott búcsúlevelet, azzal együtt ugrott ki az ablakon. Édesanyja ekkor a lakásban tartózkodott, éppen mosott.

Újabb herbálos halál Szombathelyen - 18 éves fiatal az áldozat
Innen ugrott a halálba
TM

A férfi pszichiátriai kezelés alatt állt, de információink szerint a napi Rivotril, illetve Haloperidol adagját napok óta nem vette be. Hallucinációi is voltak. Herbált napi szinten fogyasztott. Az öngyilkosság egy iskola kerítéséhez közel történt. Úgy tudjuk, a tanárok senkit nem engedtek a kerítéshez.

Hamarosan részletesen foglalkozunk a tragikus esettel.

címlap
A helyszínen
Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló