Újabb herbálos halál Szombathelyen - 18 éves fiatal az áldozat

F.A. a Váci Mihály utca egyik negyedik emeleti ablakából ugrott ki. A kórházban halt bele sérüléseibe.

Megerősített információnk szerint az elhunyt fiatalember kb. három éve herbált, vagy más néven biofűnek nevezett szintetikus drogot fogyasztott. A férfi hagyott búcsúlevelet, azzal együtt ugrott ki az ablakon. Édesanyja ekkor a lakásban tartózkodott, éppen mosott.

Újabb herbálos halál Szombathelyen - 18 éves fiatal az áldozat
Innen ugrott a halálba
TM

A férfi pszichiátriai kezelés alatt állt, de információink szerint a napi Rivotril, illetve Haloperidol adagját napok óta nem vette be. Hallucinációi is voltak. Herbált napi szinten fogyasztott. Az öngyilkosság egy iskola kerítéséhez közel történt. Úgy tudjuk, a tanárok senkit nem engedtek a kerítéshez.

Hamarosan részletesen foglalkozunk a tragikus esettel.

címlap
A helyszínen
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló