Oktató lányok

A Veress Pali bácsik korszaka lejárt, mostanság a felvilágosító (vagy izgató) ipar olyan oktatókkal működik, mint Elisabeth King, a pornósztár, Soma, a spiritiszta szókimondó nő, Zsazsa Tax, a transzvesztita és Bea, a sztriptíz-lány.

A Veress Pali bácsik korszaka lejárt, mostanság a felvilágosító (vagy izgató) ipar olyan oktatókkal működik, mint Elisabeth King, a pornósztár, Soma, a spiritiszta szókimondó nő, Zsazsa Tax, a transzvesztita és Bea, a sztriptíz-lány.

A népnevelést, szexuális kultúránk fejlesztését most a főiskola Diáknapok című rendezvénye vállalta magára. A botrányoktól mentes talk-shownak persze csak annyi köze volt a fent említett témakörhöz, mint Michael Jacksonnak a gyermekneveléshez. Azért jegyezzük meg: ha az oxfordi egyetemen Jako gyermeklélektant okíthat, miért ne lehetne szexológus mesterünk épp Erzsi, vagy Soma és az ő orgazmusa!

Kezdődjék a botrány!
Zsazsára, a média-transzvesztitára a műszempillák lassan kerülnek fel, így a beígért show fél óra csúszással indul. Levegőt! Mire a Rózsák a színpadra lépnek a nagyterem bedugul, a későn jövők már a csilláron sem találnak üres teret. A káprázatos lilákba és fekete hiper-minikbe burkolt hírességeknek üdvözítő és lelkesítő taps dukál. A pornószakmában dolgozó iparosok a maguk formáját hozzák, a telt kebleken mikroszemcsésen tapad a felső, a combok fölött zsebkendőnyi szoknyácska, mindehhez egy toronyház magasságú, traktortalpú szandál a tartozék. Zsazsa, az eltévedt lovag nagyestélyit öltött, rizsporos parókában, rózsaszín selyemingben tündököl. Soma emberszabásúbb, itt-ott még ez meg az kilátszik, feszül is, szorít is, de a többiekhez mérten, ő ma szolid.

Te felveszed az orgazmusaidat?
A vizsgabizottság egy sorba, asztal mögé rendeződik. Középütt az egyetlen magát férfinak valló foglal helyet, ő a kérdező. A srác egyébként meglepően természetes, dicséretet érdemel. Elsőként a hazai népesség szexuális kultúrájáról érdeklődik. Soma, a jazzénekesből lett karmatikus szex-kutató a tudálékos diák szerepében tetszeleg. Ő a nőies, szókimondó nimfa. Otthon, párnák közt megálmodott elméleteket vezet le, ha kell, (ha nem), férfi és női nemi szerveket kategorizál, mindenben értelmet és spirituális magyarázatot keres. Optimista, szerinte van szexuális kultúránk, mert mindennek léteznie kell, amiről beszélünk. (Jó hír: van Télapó!) Azonban Soma szerint a kérdés igazán az, hogy mihez képest. Úgy látja, két tényező akadályozza személyiségünk tökéletes szexuális kibontakozását: a görcsök és a bűntudat.

Ezért ő interjúalanyait rendszeresen maszturbációs szokásaikról és fantáziaképeikről faggatja, szenvedélyesen magnóra rögzíti saját orgazmusait, és három kamera társaságában szeretkezik. Felszabadult, hiszen tanga(?)- jóga- és -szex próféta, hite szerint pedig mindent meg kell élni, amit megkívánunk, mert ha nem tesszük, a vágy életeken át karmatikusan kísérteni fog. Mindenesetre Soma áldozatkész ember, nem túl jövedelmező énekes karrierjét egy ilyen nemes misszióra cserélte. Azért persze két szabadgondolkodás közt dalolt is, megjegyzem, jól.

Hol van itt a szexuális kultúra?
A szexuális kultúra témakörének második előadója Erzsi, a pornókirálynő. Szerinte az emberek ma sokkal nyitottabbak az erotikára, mint pár évvel ezelőtt. Elméletét sajnos mélyebben nem ismerhettük meg, ugyanis Zsazsa, kezében egy liter bontatlan üdítővel a kezében így szólt: "Oké Drágám, sokféle nyitás lehetséges. Kérsz kólát?" Erzsi kólázik, Zsazsa viszi tovább az előadást. Ő pesszimistább, úgy véli, hogy amíg általában emberi kulturáltságról nem lehet beszélni, addig szexuálisról sem érdemes. Ennyiben maradtunk.

Bea, a táncosnő karrierje Dunaújvárosból indult, hat éve van az éjszakában. A pénz motiválja, elméleteket nincs ideje gyártani, helyette élvezi a zenét és vonaglik a kemény forintokért. Erzsi, a sztár szintén a kukucskálókból és színpadi vetkőzésekből küzdötte filmre magát. Őt a kíváncsiság vitte előre. (El is hisszük.) Élvezi, amit csinál, a filozófiája: szeret dugni.

Ennyire? Ágyasainak számát több ezerre becsüli. Számára a szexben a személyiség mellékes, a lényeg, hogy jól érezd magad, miközben benned van. Álma azonban meglepően kispolgári, egy darab szerető férj, sok apró gyerek, és egy kényelmes kis otthon. Továbbá szeretne a tévében szerepelni és énekelni.

Zsazsa, a természet fura játéka
Miközben a két szőke szex-iparos a munka szépségét dicsérve szívből kitárulkozik, Zsazsa a közhelyektől látványosan unja halálra magát. Az ő intelligenciája túl sok ide. Marad számára a csipkelődő, odamondogatós, poénkodós férfiszerep. Mert bár mássága miatt az operaénekesből megélhetési transzvesztita lett, agyát, férfias gondolkodását és karizmáját nem tudta lecserélni. Azért ő is mesél. A gyermekkoráról, amikor nyolcévesen szerelmes lett a kéményseprő fiába, az iskolás évekről és a katonai alkalmassági vizsgáról. Másságát, nőies vonásait és énekhangját a természet fura játékának tartja. Hűséges típus, életében csak egy férfit ismert, tizenhét évig volt a társa. Most egyedül él, állítólag boldogan...  

Hogyan osztályozzuk a fütyit?
A férfi-sztriptíz a Rózsákban felháborodást kelt. Míg Bea mindent feltárt, addig a magát Popeye-nek becéző izmos test kis tűzijáték, akrobatikus mutatvány, és pár másodperc női test fölötti rángatózás után gatyában távozik. A méltatlankodás általános. Muffot lehet, fütyit nem? A hölgyek mindenesetre jó beszédtémára leltek. Zsazsa megjegyzi, neki mindegy, úgyis rég elfelejtette, milyen az. Ebben különben Soma a szakértő, aki négyfélét különböztet meg: van a sakkbábu, a vöröshagyma, a hal és a minaret formájú, továbbá húsosak vagy a véresek. Erzsi, a téma igazi szakértője csak helyeselni tud. Tehát elhihetjük, ha mással nem is, ezzel a tudással most gazdagabbak lettünk.

pasi

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet