Így hordta tegnap a fát Czeglédy és Nemény

120 rászoruló család melegedhet, miután ennyi helyre vittek a segítők tűzifát Szombathelyen.

A helyi MSZP felajánlásából családonként egy köbméter (összesen 120 köbméter) aprított tűzifát hordtak szét vasárnap hajnaltól a városban. A jótékony célra 2 millió forintot gyűjtöttek össze, Nemény András egy havi országgyűlési fizetést, az MSZP-SZTK frakció pedig több hónapi tiszteletdíját ajánlotta fel és helyi vállalkozók is segítettek. (Egyébként ötödik éve tart már az akció.)

Tűzifát osztottak 120 családnak
BZ

A hátrányos helyzetű rászoruló családoknak jókor jött a segítség, volt, ahol egy idős nyugdíjas házaspár épp aznap tüzelte el az utolsó adagot.

Tűzifát osztottak 120 családnak
Nehéz az élet és a tél
BZ

Az előzetes felmérésben és a kihordásban a Szombathelyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat és segítőik vettek részt, de találkoztunk Czeglédy Csabával és Nemény Andrással is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Legalább otthon nem fáznak

123 szombathelyi családnak fűtöttek be decemberre.

Meleget kaptak karácsonyra

Megnéztük, jó helyre került-e az a több köbméternyi tűzifa, amelyet szombathelyi családnak osztottak ki.

Csirkét osztottak a rászorulóknak

Százhetven szegény sorsú család lakhat jól karácsonykor.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet