Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Így hordta tegnap a fát Czeglédy és Nemény

120 rászoruló család melegedhet, miután ennyi helyre vittek a segítők tűzifát Szombathelyen.

A helyi MSZP felajánlásából családonként egy köbméter (összesen 120 köbméter) aprított tűzifát hordtak szét vasárnap hajnaltól a városban. A jótékony célra 2 millió forintot gyűjtöttek össze, Nemény András egy havi országgyűlési fizetést, az MSZP-SZTK frakció pedig több hónapi tiszteletdíját ajánlotta fel és helyi vállalkozók is segítettek. (Egyébként ötödik éve tart már az akció.)

Tűzifát osztottak 120 családnak
BZ

A hátrányos helyzetű rászoruló családoknak jókor jött a segítség, volt, ahol egy idős nyugdíjas házaspár épp aznap tüzelte el az utolsó adagot.

Tűzifát osztottak 120 családnak
Nehéz az élet és a tél
BZ

Az előzetes felmérésben és a kihordásban a Szombathelyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat és segítőik vettek részt, de találkoztunk Czeglédy Csabával és Nemény Andrással is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Legalább otthon nem fáznak

123 szombathelyi családnak fűtöttek be decemberre.

Meleget kaptak karácsonyra

Megnéztük, jó helyre került-e az a több köbméternyi tűzifa, amelyet szombathelyi családnak osztottak ki.

Csirkét osztottak a rászorulóknak

Százhetven szegény sorsú család lakhat jól karácsonykor.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra