Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

121 televíziót loptak el Zalában, összesen közel 18 millió forint értékben

A zalai nyomozók öt román férfit vettek őrizetbe.

November 25-én, hajnali három órakor jelentették egy benzinkútról lentiből, hogy több tettes felfeszítette egy kamion pótkocsijának ponyváját, és t9bb elektronikai terméket pakoltak át a saját teherautójukba - közölte a rendőrség.

A rendőrök másnap az M7-es autópálya sormási pihenőhelyénél elfogták, és előállították a bűncselekménnyel gyanúsítható öt román állampolgárságú férfit, akik közel 18 millió forint értékben 121 televíziót loptak el.

A nyomozók az elkövetőket lopás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. A rendőrök lefoglalták a gépjárműveket, illetve a televíziókat.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek