Egy cirkuszból meglépett dromedárral futottak össze olvasóink Sopronban - Újabb videóval frissítve!

Az állat valószínűleg parkolóhelyet keresett, de nem talált.

A kisalföld.hu olvasói is küldtek egy videót, ők egy olyan pillanatról készült felvételt kaptak, amin látszik, hogy a dromedár - akit Afrikának hívnak - egy autószervizbe is bekukkantott:

Közben az is kiderült, hogy Afrika nem egyedül lépett meg: volt egy idősebb társa is, aki másik irányba indult el, végül egyszerre gyűjtötték be a két szökött dromedárt.


Eddig írtuk:

Facebookon kaptuk ezt a videót egyik olvasónktól. Azt írják, hogy Sopronban éppen cirkusz van, onnan szökött meg az állat, majd a város egyik Tescojának a parkolójában futkosott, pont úgy, mint egy sofőr, aki nem talál szabad helyet. Nézzék csak:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű