Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy magyar pár kényszerített prostitúcióra egy nőt Angliában

Hamis ígéretekkel csalták magukhoz a fiatal nőt, most többévnyi börtön vár rájuk.

Egy huszonéves, magyar származású pár, H. Ágnes és O. Milán hosszú ideig tartott fogva egy 29 éves nőt, aki csak a szerencsének köszönheti, hogy megmenekült - írja a Borsonline . Az észak-angliai Burnley-ban élt a magyar pár, és ide csábították a nőt, mondván, hogy segítenek neki az országban munkát találni és letelepedni. A nőt az érkezése után prostitúcióra kényszerítették, és elszigetelten kellett élnie Wynotham utcai házukban.

Illusztráció
infocegled.hu

Egyik nap baleset történt az utcában. A fiatal nő egyedül volt a bezárt házban, és felfigyelt a közelbe érkező rendőrökre. Tudta, azonnal cselekednie kell: bekapcsolta a riasztót, és ezzel sikeresen magára vonta a zsaruk figyelmét.

A kiérkező rendőrök azonnal őrizetbe vették a magyar párt. A zsaruk szóvivője elmondta, hogy csak idén ötvenháromszor voltak kint azon a környéken járőrözni, de korábban nem vettek észre semmi gyanúsat a magyar pár által lakott ház környékén. H. Ágnest és O. Milánt emberrablással és „bebörtönzéssel” vádolják, azonban a férfit még nemi erőszak bűntényével is kapcsolatba hozták. Október 6-án állnak bíróság elé, ítélet még karácsony előtt születhet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra