Bőrplasztika fakír módra

"Nehogy megpróbáljátok ezt utánam csinálni!" - figyelmeztette az ámulatba ejtett főiskolás közönséget a több sebből vérző Fanza fakír, miután szétfúrta saját arcát és meghempergett a szögeságyon.

"Nehogy megpróbáljátok ezt utánam csinálni!" - figyelmeztette az ámulatba ejtett főiskolás közönséget a több sebből vérző Fanza fakír, miután szétfúrta saját arcát és meghempergett a szögeságyon.

Aki a szombathelyi gólyatábor délelőtti vetélkedősorozata után úgy gondolta, hogy a hullazsákba és vécépapírba öltözött elsősök látványa után már semmi nem fogja meglepni, az akár pofára is eshetett este hatkor. Ebben az időpontban kezdte ugyanis mazochista előadását Kónya János, alias Fanza fakír, akinek fejjel-vérrel folyó performanszára jóformán megtelt a főiskola Díszterme. E terem ugyan a vizsgaidőszak alatt is gyakran szolgál elviselhetetlen kínok helyszínéül, tegnap azonban különösen kegyetlen műsorra számíthattak az enyhén aberráltak, a kárörvendők, és a látens szadisták.

Egy tökéletesen komolytalan felvezető szöveggel, majd pedig Xéna magyar alteregójának spontán elejtett táncával kezdődött az előadás. A harcos hercegnőről aztán hamar kiderült, hogy ő valójában a főszereplő asszisztense, aki a későbbiekben teljes odaadással járult hozzá a látványos trancsírozáshoz. Fakírunk kuncogásra ingerlő urbánus turbánban, egyébként majdnem ádámkosztümben lépett elő, átszellemült arccal végigtekintve a már megjelenésével bűvöletbe ejtett közönségen.

Látván, hogy a hatásvadászatnak gyakorlatilag mindenki áldozatul esett, hozzálátott a bemelegítő gyakorlatokhoz: először is gyors akupunktúrás kezelést hajtott végre magán a szokásosnál valamivel hosszabb tűkkel, ami után mellkasa egy színes rajszögekkel teletűzdelt iskolai faliújságra emlékeztetett. A kisstílű szurkálódás után következett a körülbelül harminc centis kötőtű, melynek látványa még a legvisszafogottabb gólyából is ördögi mosolyt csalt elő. A kaján vigyorgás akkor fagyott az arcokra, amikor Fanza úgy döfte át arcán az alkalmi szúrószerszámot, hogy az szájüregén áthaladva a másik oldalon látta meg ismét a napvilágot. Ugyanezt elvégezte a nyakán, közönség kishíján defibrillál, pedig a java még hátravan.

Fanza nyelvének átdöfésére készül. Segítőjét könyörtelen feladat elé állítja, amikor kezébe adja a tőrnek látszó tárgyat, hogy azt a megfelelő pillanatban jól belekalapálja a fakír szájából kilógó húscafatba. A mester láthatóan alfába készül süllyedni a mutatványhoz, szemét lehunyva már spirituálisan taszigálja felfelé magában a fájdalomküszöböt, vagy mindössze melegebb éghajlatra küldi saját tudatát. Hogy pazar színészi teljesítményt, avagy egy ember életveszélyes küszködését követhettük figyelemmel, azt nem tudjuk - mindenesetre Fanza hosszú percekig nem volt képes elérni a kívánt pszichikai állapotot, csalódott fejcsóválással adva ezt tudtára Xéna földi helytartójának.

Amikor végre elérkezett a röpke pillanat a nyelvnek asztallaphoz történő odaszögéléséhez, a műsor elején még szerény hastáncosnőt alakító hölgy ördögi hevülettel klopfolta a vasszerszámot a még mozgó emberi húsba. Ezután a közönség a kínpaddá avanzsált színpadra is felmehetett és megfigyelhette, hogy csalás és ámítás helyett valóban rögzítésre került az extra piercing.

Ennyi lelki megpróbáltatás és átmeneti trauma után szinte már megnyugtatás volt a klasszikus szögeságyas mutatvány, melynek csúcspontjaként a Hallgatói Önkormányzat legsúlyosabb teremtménye, Igor - aki tavaly a maga százegynéhány kilójával tekintélyt parancsolóan felügyelte az elsősök szumó-birkózását - állt rá a turbános mellkasára, ami még annak tudatában sem kis produkció, hogy az emberi hát köztudottan kevés fájdalomérzékelő receptorral rendelkezik. A röpke félóra alatt feltehetőleg sokakban megindult valami felfelé, a mérleg nyelvét azonban hamar visszabillentette Maksa Zoltán késő esti komédiázása, aki saját teste helyett már csak a jelenlévők rekeszizmait hasogatta nagy hévvel.

- Phreak -

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet