Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Új igazgatója van az LuK szombathelyi gyárának

A Schaeffler-csoport vezetősége Szigeti Tibort (50) nevezte ki az LuK Savaria Kft. gyárigazgatójának - írja közleményében a vállalat. Szigeti Tibor Michael Reinigtől (53) veszi át a gyárigazgatói pozíciót, aki 2008 óta vezette az LuK Savaria Kft-t. Az elmúlt években nemcsak a munkavállalói létszám, hanem a termelési portfolió, valamint a termelő területek nagysága is bővült, melyek mind a folyamatos fejlődést, növekedést biztosították.

Michael Reinig Szombathely gazdaságának fejlesztése érdekében végzett munkáját 2013-ban Éhen Gyula díjjal, az oktatási életben tett erőfeszítéseit 2015-ben a Nyugat-magyarországi Egyetem Rektora és a Természettudományi és Műszaki Kar Dékánja címzetes főiskolai docens címmel ismerte el. Reinig úr karrierjét egy másik Schaeffler gyárban folytatja.

Szigeti Tibor 1999 óta dolgozik a vállalatnál, ahol egy összeszerelő terület szektorvezetőjeként kezdte karrierjét. 2012-től összeszerelő és alapanyag előállító területekért felelt termelési vezetőként. 2016. júliusa óta pedig a korábbi területek mellett a logisztika, épület karbantartás és célgép gyártás területeket is vezeti.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek