Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

13 év börtönt kapott a zalai férfi, aki megfojtotta, majd elásta unokahúgát a pincében

2019. július 5-én hozott jogerős ítéletet a Zalaegerszegi Törvényszék annak a férfinak az ügyében, aki 2007-ben megölte az unokahúgát.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott és az akkor 16 éves sértett családja egy zalai kistelepülésen éltek. A férfi édesanyjával és testvérével élt együtt, velük unokahúga jó kapcsolatot ápolt. A vádlott 2006. évet megelőzően szexuális viszonyt tartott fenn a sértettel, s ezekért az együttlétekért pénzt és cigarettát adott neki.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

2007. május 16-án reggel a lány nem szállt fel arra a buszra, amellyel iskolába szokott járni, helyette a vádlottat látogatta meg, hogy pénzt kérjen tőle. Ez alkalommal vitatkoztak, majd a férfi egy – a lány nadrágjából kihúzott – zsinórt tekert a nyaka köré és megfojtotta. Miután a sértett délután nem ért haza, szülei keresni kezdték az ismerősöknél, rokonoknál. A keresésbe a vádlott is bekapcsolódott annak ellenére, hogy a lány holttestét napközben édesanyja házának pincéjében elásta.

2017-ben az eltűnési ügyet ismét megvizsgálta a hatóság, amelynek során a vádlottat poligráfos vizsgálat alá vonták. Ekkor a férfi beismerte tettét, s feltáró beismerő vallomást tett az ölési cselekmény kapcsán.

Erőszak
pixabay
Illusztráció
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés