Iskolában kampányolt az MSZP?

A szombathelyi polgári körök választási programja

MSZP-logóval felcímkézett karitatív csomagokat osztott a közelmúltban több iskolában és annak közelében a kormánypárt helyi szervezete - egyebek mellett erre, a szerinte a Közoktatási Törvénnyel ellentétes kampányfogásra hívta fel a sajtó figyelmét sajttájékoztatóján a Fidesz-MPP és a Magyar Demokrata Fórum Szombathelyi Szervezete.

Rettegi Attila, a Fidesz-MPP Szombathelyi Szervezetének elnöke hangsúlyozta, az oktatás világnézetének semlegesnek kell lennie, ezt bizonyítja Magyar Bálint iskoláknak címzett levele is, mely óva inti pedagógusokat bármely politikai nézet melletti állásfoglalásra. Mint mondták, az MSZP kampányakciójáról maguk a szülők tájékoztatták a fideszes képviselőket.

A Polgári Körök következő négy éves programjáról Vígh Gábor fideszes képviselő számolt be, miután átgondolt, megalapozott gazdálkozásként jellemezte az elmúlt ciklus munkáját.
A következő négy év terve, hogy a távhőszolgáltatás díját négy évig nem emelnék, így 150 millió forint maradna a családoknál. Stratégiai koncepcióként a munkahelyek védelmében nem emelnék a vállalkozókat érintő iparűzési adót és az építményi adót.

Böröcz Miklós, az MDF vezetője az 56-osok Szövetségének támogató nyilatkozatát olvasta fel a sajtótájékoztatón, s hangsúlyozta, a választás eredménye minden bizonnyal szoros lesz.

Mit, miért, hol osztottak?
Mint megtudtuk, az MSZP-és és SZDSZ-es városatyák az MSZP Karitatív Tagozatának szervezésben a múlt héten 4 szombathelyi általános iskolában 300 ezer forint értékű ajándékcsomagot osztottak ki. A körülbelül 1500 forintot érő csomagban iskolaszerek - notesz, toll, stb.  - és övtáska volt. Az MSZP már harmadik éve ajándékozza meg így tanévkezdéskor az iskolásokat.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet