Akasszunk Pongót!

Főműsoridőben pattanások leszárítása végett premier plánban kefélni lehet, de politikai magánvéleményt mondani szigorúan tilos.

Cigányoznak, sőt fasisztáznak!
Ejnye-bejnye Bratyi ház, ez nem szép dolog! Útszéli pletykákat visszaböfögni csúnya dolog, személyiségi jogokat sértő cselekedet. Vért kíván. Akasszunk Pongót! A Nagy Testvér haragra gerjed, mert mégsem lehet, hogy egy kettészakadt ország fele csak azért ne nézze dobozba zárt idióta világát, mert megütközik, és másik, máshogy politizáló Valóság után néz. A Nagy Hal Feje csak bűzlik, egyre bűzlik...

Kuss a Bratyi-háznak!
Közleményben tudatták a készítők, a politika tabu lesz a házban. Cenzúrázott valóság-show - remek. Bár, ha jól belegondolunk, valóban kit érdekel, mit gondolnak ezek a szerencsétlen kisemberek, főként, ha szélsőségesek...

Inkább üzekedjenek orrba-szájba, csak ne prezentáljanak holmi utcai, otthoni közbeszédet, mert az valakinek sértő lehet. Az kóser, ha Évike nyolc óra tájban százezrek előtt kijelenti, baszni akar, maszturbál egyet, aztán a csajokkal megvitatja, hogy most még rosszabb, és az első arra-járó pasit lassú keringőre hívja? Az nem sértő, hogy arra játszik a fél ország (küldi az SMS-eket), hogy vajon kit fektet le a héten Zsanett? Ezt szabad? Ez valóság?

Kussolj és kukkolj, ezek a Nagy Testvér parancsai
Malmozgass kedvedre nemi szerveddel, erre gerjed a nép, ha pedig megunod, zabálj, fürödj, sterilizáld napjában tízszer magad, használj el minél több tusfürdőt (attól nő a GDP), mert különben halálosan üres ez a szagtalan élet!
Azonban ne akarj túl nagynak látszani, mert könnyen az orrodra koppintanak, kicsi ember! Gatyádat lehúzhatod, összes likad szabadon mutogathatod, de szólni, azt csak szépen szabad.

Kit érdekel, min szocializálódik éppen a jövő?
Olvasom, a Fidesz valószínűleg jogi lépéseket tesz a Big Brother ellen, mert Pongó azt állította a volt miniszterelnökről, hogy az "cigány" származása ellenére "fasiszta beállítottságú". Valaki megkérdezhetné a Nemzetet féltőktől, miért nincs köztük egy se, aki felsikítana: Álljon meg a nászmenet! Mert kit érdekel, mit mond ez a Pongó, amikor ugyanitt ízetlen, erkölcstelen tréfát űznek velünk! Hol van ilyenkor az Isten, Haza, Család meg a Satöbbi?

Hát én innentől magányosan tüntetek: szakítok minden olyan valóságot meghazudtoló show-val, amely csak a spermára, és nem az emberre kíváncsi. És elítélek minden olyan politikust, aki, ha úgy kívánja érdeke, akkor magasztos értékeket lihegve a Koronát lihegi körbe, ám amikor az ország épp arra szocializálódik, hogy az élet legintimebb szentségét kúrják szét, csak azon bír siránkozni, hogy nagyfőnökét lecigányozzák.

Valóban nagy sértés!
Menjen el a piacra, zárasson be minden kofát, mert igen, ebben az országban cigányoznak, sőt zsidóznak, büdös komcsiznak és ügynököznek is! Aztán menjen el a Parlamentbe, mert igen, ebben a Parlamentben időnként cigányoznak, zsidóznak, büdös komcsiznak és ügynököznek is. Eddig a valóságban, show híján, legalábbis így volt...

 

1. Idézet a Brig Broter hivatalos honlapjáról

Évi és Renato
Renáto nem jössz? Dehogynem, már miért ne?
Renato kivívta mindannyiunk elismerését, tényleg laza a fiú.
Semmi érzelem, szeretlek meg ilyenek. Semmi takaró, semmi becézés, semmi nyelves puszi, csak Évikénk dolgozik jó gyorsan. Majd beleül, majd Renáto hátulról, majd Renáto mint misszionárius. Öt percen belül a harmadik póz, Évi már el is ment és megint ráhajol. Renato meghatódhatott, mert már markolássza is hölgyünk haját. Most Renato is boldog. A végén azért kicsit még dédelgetik egymást. Ráadásul szó sincs a végéről, mert Renato alulról csattogtatja kissé, mire elmegy. Évike: "Mit szólnak ehhez a nézők?". Renato: "Semmit, boldogok, örülnek a sónak! Kérünk pezsgőt! Jól esett kösz!".

2: Közlemény a Brig Broter hivatalos honlapjáról

Szeptember 8-án a Big Brother házban az egyik játékos szélsőséges politikai tartalmú kijelentést tett.

A Big Brother készítőit az elhangzottak felháborították és a teljes szerkesztőség elhatárolódik a megnyilvánulástól. A szöveg természetesen nem került és nem is fog televíziós adásba kerülni. A Big Brother valóságshow semmilyen politikai tartalmat nem közöl és nem vállal fel. A szerkesztőknek azonban nincs lehetőségük befolyásolni, hogy mi történjen a showban és hogy mit mondjanak a bentlakók.
Az eset után azonban a producer megszakította a résztvevők mindennapi tevékenységét és hangosbeszélőn felhívta a figyelmüket, hogy a Big Brother nem politikai műsor, a jövőben a szélsőséges politikai megnyilvánulásoknak helye nincs a Big Brother showban.

3: A Fidesz beperli a Big Brothert?

2002. szeptember 9.
A politizáló szereplők lefasiztázták Orbánt

A Fidesz valószínűleg jogi lépéseket tesz a Big Brother ellen. A tv2-es valóságshow online közvetítésén ugyanis Pongó azt állította a volt miniszterelnökről, hogy az "cigány" származása ellenére "fasiszta beállítottságú". A BB résztvevői az egész nap figyelhető internetes oldal kamerái előtt beszélgettek a magyar belpolitikáról. A műsor producere az eset után - eltérve a szabályoktól - figyelmezette a játékosokat, hogy tartózkodjanak az ilyen típusú kijelentésektől.
(Index.hu)

4: Publicisztika a Fidesz .hu-ról: Big Brother: Orbán cigány, az egyház kártékony

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet