Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

16 évesek a születéskor összenőtt lányok, akiknek életéért egy lyukas garast nem adtak

Ha könnyekig meg akar hatódni, olvassa el.

A legrosszabb rémálomnak indult ez a történet.

Zainab and Jannat szüleinek 16 évvel ezelőtt az abortuszt javasolták az orvosok, merthogy a két lánynak össze volt nőve a melle és a mája.

Daily Mail

Túlélési esélyüket egy a millióhoz becsülték.

6 hetesek voltak, amikor egy 4 és fél órás műtét során elválasztották a babákat egy londoni kórházban. És az orvosok olyan ügyesek voltak, hogy az ikrek most ünnepelték 16 éves születésnapjukat.

Daily Mail

A szülők természetesen annak örülnek a legjobban, hogy gyermekeik egészségesek, de ez még nem minden.

Merthogy mindketten kitűnő tanulók.

Zainab orvosi egyetemre készül Cambridge-be, és utána gyermekorvosként szeretne dolgozni abban a kórházban, ahol a műtétjük volt, Jannat pedig nyelveket tanul és Oxfordba készül jogot tanulni.

Daily Mail

Ami más testvérpár esetében természetes, az náluk nem lesz olyan egyszerű: eddig gyakorlatilag mindent együtt és egy helyen csináltak, és 16 év alatt mindössze egyetlen éjszakát töltöttek külön. Egy iskolai rendezvény volt, és egyikük betegen otthon maradt.

Most úgy edzenek az egyetemi elválásra, hogy a latint tanuló Zainab a jövő hónapban Rómába utazik néhány napra. Két éjszakát külön töltenek majd.

Daily Mail

Amikor annak idején elválasztották őket, Jannatot intenzív osztályra kellett vinni, a testvére viszont nélküle nem volt hajlandó enni és aludni. Az egyik nővér hozott tükröt és betette mellé a kiságyba. Amikor a baba meglátta magát benne, boldogan mosolyogni kezdett és hirtelen minden rendbe jött.

Forrás: Daily Mail

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra