Az MSZP-ben is vannak fiatalok...

Nem csak a szombathelyi Fideszben, hanem a helyi MSZP-ben is?

A beszélgetés során Ágh Péter azt mondta: "Csupán a fiatalítás szükségességét állandóan hangoztató MSZP részéről nem érkezett egyetlen fiatalember sem..." Mármint a szombathelyi közgyűlésbe.

Tóth Kálmán, az MSZP városi alelnöke - mint mondta -, kicsit viccesnek tartja ezt a megnyilvánulást. Ő maga mind életkorban, mind gondolkodásmódban fiatalnak tartja magát.

- Egy évvel vagyok idősebb az interjúban fiatalnak mondott, 31 éves, SZDSZ-es Abajkovics Péternél. Ezt természetesen nem ellenne szól, hanem az ellen a kissé vicces vád ellen, amit Ágh Péter fogalmazott meg a magyar szocialista párt ellen. Nekünk ugyanagyi fiatal képviselőnk van, mint az összes többi pártnak. Ráadásul azt hiszem, a szocialista párt az a párt, amelyik legnagyobb hangsúlyt fekteteti a fiatalításra. Helyi szervezetünk elnökségében Neményi András, Oroszvári Péter, Dr. Tóth Csaba, Pintér István és az én személyemben öt fiatal is képviselteti magát. A szocialisták szerint 35 év alatt számít fiatalnak valaki, és kötelező, hogy minden elnökségben a tagok huszonöt százaléka ebből a korosztályból kerüljön ki. Ezek után nem hiszem, hogy bárki jogosan vádolhat minket azzal, hogy nem törődünk a fiatalokkal - nyilatkozta a Nyugatnak Tóth Kálmán.

A harminckét éves politikus elmondta azt is, hogy a közgyűlési bizottságokban is számos 35 év alatti politikus delegáltak.

Vonatkozó link:
Interjú Ágh Péter - akiről külön fórumot nyitottak a Nyugaton...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet