Magyarországon maga a sátán uralkodik!

A szombathelyi polgári esték legutóbbi összejövetelén megtudhattuk, hogy a balliberális oldal nem húzza ki a következő választásokig, s képbe kerülhettünk, miért is ne csatlakozzunk az Eu-hoz...

Hat óra van, látszatra egy szokványos szeles szerda este. A "Hajrá Magyarország" híveivel a belvárosi mozi előcsarnokában gyülekezünk, ahol ötszáz forint ellenében már az események sűrűjében érezhetjük magunkat. Míg fent a nagyterem felszabadul, a polgári ellenállás kézikönyveivel barátkozunk. A lépcső aljában felállított asztalon a Vasárnapi újság és a Sajtóklub gondolkodóinak teljes arzenálja, minden megtalálható itt, amit egy radikális szellemnek a világ baloldali gonosztevőiről, Trianonról és Orbán Viktorról tudni illik. A mozgalmi ereklyék közül most sem hiányozhatnak a nemzeti színekből mintázott gyertyák, a kecses Viktoros kulcstartók és kitűzők. A popcorn illata száll, bizsergetően meleg, mosolygós a hangulat, reményteli a várakozás.

Egy-egy helyeslő fújolással vagy tapssal kapcsolódunk a vitához
A mozi nézőterének ütött-kopott foteljei rég láttak már ennyi polgárt, teltház ugyan nincs, két-háromszázan lehetünk. A sorok között itt-ott ismerős arcok (volt jobboldali polgármesterünk, egyik jelenkori országgyűlési képviselőnk, és a polgári oldal képviselői) is fel-feltűnnek. A vizslatást befejezzük, hiszen taps jelzi a szombathelyi polgári este vendégeinek érkezését. A vászon előtt felállított pulpitusnál a műsorvezetőn túl négyen foglalnak helyet, Molnár Tamás, az INCONNU művészeti csoport tagja, Tóth Gy. László publicista, Kovács Dániel, a Jobbik elnöke és Döbrentei Kornél költő. A felütés remek, vitaindítóként a konferanszié Ady Endre Góg és Magóg című versét szavalja. Eztán az est témájára térünk rá, kell-e nekünk az EU? A vendégek monológokban, egyenként fejtik ki véleményüket. Párbeszéd nincs, a közönség csupán egy-egy helyeslő fújolással vagy tapssal kapcsolódik a vitához.

Az MSZP nem párt, hanem bűnszövetkezet
Elsőként Tóth Gy. László publicista rögtönzött egy hosszas előadást, melynek vázlatos témája, milyen ország, hova is akar csatlakozni. Mint ismeretes, a Fidesz katasztrofális kampánya miatt, melynek egyedüli felelőse Wermer András és a Happy End, a késő kádári klientúra újra hatalomra került. Egy üzemi baleset folytán olyan ember lett a miniszterelnökünk, aki még az alanyt sem képes egyeztetni az állítmánnyal. A baloldal olyan értékek és morális tartalom nélküli emberek gyülekezete, akiknek egyedüli céljuk a hatalom megszerzése, a bármi áron történő érvényesülés és a lenyúlás. Az MSZP nem párt, hanem bűnszövetkezet, mindenki helyzetbe akarja hozni a másikat, és falaz a másiknak. Egy szellemi tartás és jövőkép nélküli párt. A kisebb kormányzópárt, az SZDSZ sem jobb, sőt, a legszélsőségesebb, legnemzetellenesebb politikai tömörülés. Olyan emberek gyülekezete, akik hazánkban idegennek érzik, és ezért kívül helyezik magukat.

150 budapesti megélhetési zsidó...
Ezek a kívülállók állandó konfrontációt keresnek. 150 budapesti megélhetési zsidó, akik gerjesztik az indulatot, abból élnek, hogy antiszemitizmussal rémisztgetnek bennünket, hogy teleírják a liberális sajtót, ők bizony félnek. Az SZDSZ emberei már az MSZP számára is terhesek, és látszik, próbálják kiszorítani őket a kormányzásból. A pártok korszaka lejárt, tudomásul kell venni, a választóvonal két tábor, a jöttmentek és a magyar nemzeti identitást vállalók között húzódik meg. Az internacionálét éneklő baloldal és az Adyt szavaló (mert igenis Ady jobboldali volt) jobboldal között.

Tóth Gy. László végül pár szóban az EU csatlakozásról is szót ejtett, elmondta, egy érv szól mellette, hogy vele nem az amerikai-zsidó, hanem a német érdekszférához csatlakozhatunk. Ezért érdemes rá szavazni.

Az EU-t is az amerikai-izraeli érdek-lobbi irányítja
Ezzel a megállapítással Kovács Dániel, a Jobbik elnöke rögvest vitába is száll. Szerinte az EU-t is az amerikai-izraeli lobbi irányítja. A fiatalember, miután röviden bemutatta szervezetét, részletesen elmagyarázta, a hazai felsőoktatásból kitiltott Jobbik miért is ellenzi a csatlakozást. Miért akarják ilyen brutálisan lenyomni a torkunkon? - kérdezi. Nem vagyunk sem felkészülve, sem felkészítve a csatlakozásra, a tájékoztatás helyett arcátlan ködösítés, manipuláció folyik. Szerinte, fejti ki aztán részletesen, a csatlakozás gyarmatosítás, a hazai termőföldek lenyúlása. Ebben az ügyben, teszi hozzá, a polgári kormány sem tiszta.

Molnár Tamás képzőművész a rendszerváltás hazugságainak leleplezésével indít. Szerinte a kárpótlás is csak arról szólt, hogy a posztkommunista elvtársak miként húzhattak a termőföldből hasznot. Most az Eu-val ugyanez a helyzet, az elvtársak azzal, hogy eladják alólunk a földet, a maguk zsebét tömik tele.

Megvan a fővezérünk!
A közelgő iraki háborúról szólva elmondja, felháborítónak tartja, hogy a négyek bandájában (parlamenti pártok) nincs egy olyan ember, országgyűlési képviselő, aki nyíltan nemet mondana. Szerinte a háború hátterében nem is az olaj, hanem Izrael felszabadítása áll, saját biztonságuk védelmében akarják megtisztítani a környező országokat. Szerinte a háború csak gyorsítani fogja a hazai eseményeket, már látszik, a magyar kormány, csakúgy, mint a pártok mindegyike, belülről rohad szét. A balliberális oldal nem húzza ki a következő választásokig. Nincs más út, csak egy tiszta erő, amibe kapaszkodhatunk. Megvan a fővezérünk, akiben még bízhatunk...

Magyarországon a sátán uralkodik
Végezetül Döbrentei Kornél költőien érvvel a magyarság fennmaradásáért. Ékesszólóan, kellő belső hevülettel szól a közönséghez. Részletesen, a sumér kőtábláktól indulva, Szűz Márián át meggyőz minket arról, a magyar valóban mélyről jött, kiválasztott nép. Másrészt mindig is célpont voltunk, a történelem másról sem szól, mint arról, hogy a magyar szellemiséget kik mikor akarták földbe tiporni. Magyarországon a sátán uralkodik, egyedül csak egy feladatunk kell, hogy legyen: visszafoglalni az országot Szűz Máriának.

A monológok végeztével a kérdésekre, hozzászólásokra már nincs idő. Még megtudjuk, a polgári esték programsorozata márciusban is folytatódik, legközelebb 14-én ugyanitt, ugyanekkor a vendég Lovas István publicista lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet