Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Átadták a Közösségi Kultúráért Díjakat

Celldömölkön volt az ünnepség.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyar kultúra napja alkalmából a dr. Kiss Gyula Baráti Kör minden évben átadja a Közösségi Kultúráért Díjat, idén Celldömölk volt a rendezvény házigazdája. A kitüntetettek: Kelemen László UMIZ intézményvezető (Alsóőr), Márkus Sándor, a szombathelyi Zsidó Hitközség vezetője, Vincze Csaba koreográfus (Szombathely) Búzás Etelka nyugdíjas pedagógus (Szergény), Tulok Gabriella oktatási és kulturális referens (Celldömölk), Németh Tibor könyvtáros (Celldömölk), Molnárné Hosszú Klaudia népművelő (Oszkó), Polák Norbert önkéntes tűzoltó, ostromharcos (Kőszeg), Vaskeresztesi Hagyományőrzők, Rajner Ágota közösségszervező (Pinkamindszent), Szabó József polgármester, (Répcelak), Soós László néptánc-oktató (Körmend).

Közösségi Kultúráért díjátadó
Pozsonyi Gábor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés