Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűz ütött ki a szombathelyi Körmendi úti szeméttelepen

Nemény András, Szombathely polgármestere is a helyszínre érkezett. Mutatjuk a tüzet fotókon és videókon.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint fanyesedék ég mintegy négyszáz négyzetméteres területen Szombathelyen, a Szent Gellért utcában. Az esethez a város hivatásos és önkéntes tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a tűz oltását. A helyszínre tartanak a sárvári és a körmendi hivatásos, valamint a táplánszentkereszti önkéntes tűzoltók is.

Kollégánk beszámolója szerint a Jáki és a Körmendi útra több ezer ember ment ki, hogy megszemléljék a lángokat. A rendőrök és a polgárőrök küldik haza az embereket. A szeméttelep melletti utcákat sikeresen kiürítették a rendőrök, az emberek megértették a kérést és távoztak.

Lángol a szeméttelep Szombathelyen
Kattintson a további képekért!
Tánczos Mihály

A helyszínen van egyébként Nemény András szombathelyi polgármester és Horváth Soma alpolgármester is, akik kijöttek információt gyűjteni, és vizet hoztak a tűzoltóknak.

És íme, az olvasói fotók tűzről:

Tűz a Körmendi úti szeméttelepen
Kattintson a további képekért!
Olvasó

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés