Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Átvette Pintér Káslertől a kórházak irányítását

A szerdán megjelent kormányrendelet szerint.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Az Országos Kórházi Főigazgatóságot (a továbbiakban OKFŐ) a veszélyhelyzet ideje alatt az Operatív Törzs vezetőjeként kijelölt rendészetért felelős miniszter (a továbbiakban: miniszter) irányítja” - olvasható a kormányrendeletben, melyre a hvg.hu hívta fel a figyelmet.

Az Országos Kórházi Főigazgatóságot múlt szerdai hatállyal hozták létre, és többek között munkáltatói jogokat gyakorol az összes dolgozó fölött, valamint ellenőrzi a gazdálkodást. Ezt a szervet akkor Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere alá rendelték.

Ezt változtatta meg a november 25-i rendelet, mely szerint egyértelműen Pintér Sándor belügyminiszter lett a főnöke az összes kórháznak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra