Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

20. születésnapját ünnepelte a Savaria Gazdálkodástudományi Tanszék

Volt torta és Eötvös Loránd emlékérméket, valamint emléklapokat is átadtak az ELTE Társadalomtudományi Karának jubileumi ünnepségén.

Május 17-én, pénteken délben tartották a szombathelyi közgazdászképzés 20 éves jubileumi ünnepségét az ELTE Savaria Egyetemi Központ tanácstermében. Tulajdonképpen egy nagy ünnepi tanszéki értekezletet tartott a Savaria Gazdálkodástudományi Tanszéke, amin részt vett az egyetem és a kar vezetősége, a partnerek és az egykori, valamint jelenlegi munkatársak. Volt nosztalgiázás, szó esett a jövőről és sok-sok köszöntő is elhangzott.

Cseh Gábor/szombathely.hu

Beszédet mondott például Prof. Dr. Borhy László, az ELTE rektora, Dr. Juhász Gábor, a TáTK dékánja, Dr. Németh István rektorhelyettes és a BDPK igazgatója, Dr. Varga Imre tanszékvezető és Puskás Tivadar polgármester is.

Cseh Gábor/szombathely.hu

A születésnaphoz természetesen torta is dukált, az ünnepség pedig az Eötvös Loránd emlékérmék és emléklapok átadásával zárult. Elismerték az egykori tanszékvezető, Dr. Sipos Zoltán munkáját, valamint emlékéremmel jutalmazták az őt követő tanszékvezetőt, Dr. Stipkovits Ferencet és Dr. Rádi Szelman Hamadit, nyugalmazott főiskolai tanárt is.

20. születésnapját ünnepelte a Savaria Gazdálkodástudományi Tanszék
Még több képért kattints!
Cseh Gábor/szombathely.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra