20 évvel fiatalabb, „feltűnően csinos” nőt vett feleségül Rogán Antal

A Blikk kiderített néhány részletet a titkos nászról.

Mi is megírtuk hétfőn, Ismét bekötötték Rogán Antal fejét 2021. February 01. 09:55 hogy Rogán Antal friss vagyonnyilatkozatából kiderült, tavaly titokban megnősült. Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy új feleségét Rogán Barbarának hívják. hiába kereste több lap is a Vas megyéből származó minisztert, nem volt hajlandó beszélni magánéletéről.

A Blikknek azonban sikerült kiderítenie néhány részletet a titkos nászról. Ezek szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője egy 20 évvel fiatalabb borsodi lányt vett el. Barbara Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett diplomát magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

„Feltűnően csinos jelenségként” jellemezték ismerősei a Blikknek, így egyáltalán nem meglepő, hogy korábban több szépségversenyen is indult és még manökenként is kipróbálta magát.

MTI/Bruzák Noémi

Azt nem tudni, hogy mikor ismerkedtek meg, de a lap úgy tudja, hogy december közepén álltak az anyakönyvvezető elé Budapesten. Egyáltalán nem verték nagy dobra az esküvőt, az ifjú páron kívül csak a két tanú volt jelen, Rogán pedig nagyon sajnálja, hogy még idős édesanyja sem lehetett ott a házasságkötő-teremben.

A vírushelyzet miatt pedig ha akartak, sem tarthattak volna világraszóló lagzit, de állítólag azt tervezik, hogy ha majd lazítanak a szabályokon, nagyobb társasággal is ünnepelnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet