210 településen 366 postát zárnak be ideiglenesen

A Magyar Posta 300 munkavállalóját is elküldi.

A Magyar Posta ideiglenesen szünetelteti 210 településen 366 postahivatal működését az energiafelhasználás csökkentése érdekében, az irányítási és a szolgáltatási területeken pedig 300 munkavállalót érintő csoportos létszámleépítési szándékot jelentett be a vállalat pénteken – írja az MTI.

Azon a 101 településen, ahol több szolgáltatóhely működik, a fennmaradó postahivatalok megemelt kapacitással, több ügyfélkiszolgáló pulttal fogadják majd az ügyfeleket. Ahol nincs másik nyitva tartó posta, a szolgáltatások a mobilposta segítségével lesznek elérhetők. A változás nem érinti a postai küldemények házhoz kézbesítését.

A Posta emellett több átalakítási projektet hajt végre a logisztika, a kézbesítés, a levél- és csomagfelvétel, valamint a levélfeldolgozás területén. A fővárosban, Pest, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 300 főt érintő csoportos létszámleépítésre vonatkozó szándékot jelentettek be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek