Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Három ittas járművezetőt fogtak tegnap Vas megyében a rendőrök

Az egyik sofőr a vezetői engedélyét sem tartotta magánál.

A járőrök 2021. június 15-én, a késő esti órákban Szombathelyen, a Bártfa utcában igazoltattak egy helyi gépjárművezetőt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A férfi a vezetői engedélyét nem tudta átadni a rendőröknek, mivel azt nem tartotta magánál. A Szombathelyi Rendőrkapitányságon a sofőrrel szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult - közölte szerda reggel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök 2021. június 15-én, egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit igazoltattak Csákánydoroszló belterületén. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították. A férfival szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit is igazoltattak a rendőrök 2021. június 15-én, Celldömölkön. Az intézkedés során a helyi motorossal szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Celldömölki Rendőrkapitányságon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra