Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tizenöt autó csúszott össze, kilenc gyermek vesztette életét

A tragédia Alabamában történt.

Tíz ember vesztette életét egy autóbalesetben, amely során tizenöt jármű ütközött össze a 65-ös országúton, Alabamában. A tíz halott közül kilenc gyermek volt.

A baleset idején Alabama központjának nagy részét a Claudette nevű tórpusi vihar teljesen letarolta, a tragikus esetkor ömlött az eső és fúj a szél. Wayne Garlock, a Butler megyei halottkém szerint úgynevezett vízen csúszás történt, azaz a járművek kerekeinek barázdái a hirtelen jött, nagy mennyiségű vizet nem tudták elvezetni, aminek következtében az autó megcsúszott a vízréteg tetején.

A balesetben elhunytak között volt egy édesapa és 9 hónapos kislánya, valamint egy gyerekeket szállító busz utasai közül nyolcan: 4 és 17 év közötti gyerekek. Ők egy bántalmazott, elhanyagolt, vagy hajléktalanná vált iskoláskorú lányokat segítő otthon lakói voltak - írja a Fox News .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra