Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Nincs csendrendelet Szombathelyen

A szabadtéri rendezvényeket környezetvédelmi önkormányzati rendelet szabályozza, ennek értelmében hangosító berendezést a nyári hónapokban 24 óráig, az év többi részében pedig este 10-ig lehet használni. Bognár Judit, az igazgatási iroda vezetője érdeklődésünkre elmondta, a rendezvényekhez környezetvédelmi hatósági engedélyt kell kérni a kommunális és környezetvédelmi irodától. Egyébként a legtöbb probléma a vendéglőkkel van, hiszen a kerthelyiségekből gyakran hajnalig is hangos zene szól. A szakember hozzátette: városunkban gyakran érkezik lakossági bejelentés a rendezvényekkel kapcsolatban, ez alól egyedül a Savaria Történelmi Karnevál kivétel.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek

Tovább az oldalra