Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

A közelgő iskolakezdés nagy teher a családoknak

607 első osztályos kezdi meg tanulmányait idén városunkban, ez mindössze 8 fővel kevesebb, mint tavaly. Az iskolakezdés meglehetősen nagy terhet jelent a családoknak, a rászorulók több forrásból juthatnak segítséghez. Beiskolázási támogatás ugyan nincs, de a munkáltatóknak van lehetőségük arra, hogy a családokat maximum 19 ezer forint értékű, adómentes utalvánnyal támogassák. Az Önkormányzattól azok kapnak tankkönyv, valamint étkezési hozzájárulást, akik emelt családi pótlékra jogosultak. Gyebrovszky János a Szociális Bizottság elnöke rádiónknak elmondta: átmeneti segélyt bárki igényelhet tanévkezdéskor is, ennek összege évente nem haladhatja meg a 35 ezer forintot.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek

Tovább az oldalra