Eddig: 2 075 587 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

További útlezárások a nyugati városrészen

Városunkban folytatódik a nyugati városrész csatornahálózatának építése, ezért több útszakaszon forgalomkorlátozásra, illetve elterelésre kell számítani. A Tinódi Lantos Sebestyén és a Szent Flórián valamint a Brenner Tóbiás utcai körforgalom közötti szakasz holnaptól kerül teljes lezárásra, ezért a buszok terelőúton járnak, de nem tudnak erre közlekedni sem a mentők, sem a tűzoltók, illetve a rendőrség sem. Lezárták a Győrffy utcát, a Szent László király utca egy szakaszát, valamint a Gagarin utcát is. Fél pályás útlezárás nehezíti a közlekedést Szabadságharcos utcában, valamint a Katona József és a Somlay Artúr utcában. A Perint patak Szent Gellért utcai hídjától délre a patak mindkét oldalán munkálatok folynak, ezt a szakaszt lehetőleg kerülje el a lakosság. A kivitelező továbbá kéri a lakosságot, hogy az érintett utcákat reggel 7 és délután 17 óra között gépkocsijukkal hagyják el, valamint a parkosított területeket kerüljék el, mert az ásott munkagödrök megközelítése balesetveszélyes.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek

Tovább az oldalra