Dér Henit egy nagy fejes invitálta pénzért privát szórakozásra

Lett volna rá egy „misi”.

Dér Heni lesz péntek este a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége. Bemutatták a műsor ajánlóját, és amint azt megszokhattuk, az előzetes tartalmaz egy(-két) bombát. A műsorvezető azt kérdezi az énekesnőtől, hogy kapott-e életében tisztességtelen ajánlatot kezdő korában.

A 36 éves anyuka erre a következőket meséli el: „egy helyi nagy fejesnek a céges buliján léptünk fel. És elkezdett fűzni, hogy a jövő héten megy hajózni az Adriára, mennyire jó lenne, ha elmennék. Van rá egy misi. Mondom: tessék?!” – idézi a 168ora.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű